Έγινε γνωστή η αλήθεια για τις Βανδή και Γαρμπή και το όχι στον Φοίβο

Έγινε γνωστή η αλήθεια για τις Βανδή και Γαρμπή και το όχι στον Φοίβο

 Τι συνέβη τελικά;

Περίπου ένα εικοσιτετράωρο έχει περάσει από τη στιγμή που μάθαμε πως η Δέσποινα Βανδή είπε το «όχι» στην πρόταση που της έγινε να συμμετέχει στο μουσικό αφιέρωμα του Φοίβου σε δύο εβδομάδες στην εκπομπή στην «Υγειά μας ρε παιδιά», η οποία κλείνει 17 χρόνια ζωής. Κι ενώ στην αρχή η Δέσποινα είπε πως θα ήθελε πολύ να συμμετέχει ξαφνικά όλα αλλάζουν και η διάσημη τραγουδίστρια επανέρχεται με νέα απάντηση κι ένα μεγάλο οριστικό «όχι».

Μπορεί η ίδια να μην έχει εξηγήσει τον λόγο που εν τέλει αρνήθηκε, ωστόσο πληροφορίες μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου αναφέρουν πως το Mega είναι αυτό που δεν αφήνει τη Δέσποινα να συμμετέχει, καθώς φιλοξενεί την εκπομπή της και έχει αντίστοιχο μουσικό πρόγραμμα τα Σάββατα. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν ενθουσίασε τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι έσπευσαν να βρουν άλλη λύση.

Αμέσως επόμενη επιλογή της παραγωγής λοιπόν για να εμφανιστεί στο αφιέρωμα του Φοίβου, δεν ήταν άλλη από την Καίτη Γαρμπή. Και εκεί που η Καίτη είναι έτοιμη να πει το μεγάλο «ναι» να που εμφανίζεται ακόμη μια δυσκολία και ούτε εκείνη θα είναι εν τέλει στο αφιέρωμα του στιχουργού.

Τι συνέβη όμως με την Καίτη Γαρμπή και δεν θα δώσει ούτε εκείνη το παρόν σε αυτό το μεγάλο αφιέρωμα, και οιοι είναι αυτοι εν τέλει που θα τον τιμήσουν;

Στο βίντεο που ακολουθεί και στη gallery θα μάθεις όσα συνέβησαν.