Ποιο είναι τελικά το φύλο του μωρού που περιμένει η Αθηνά Οικονομάκου;

Ποιο είναι τελικά το φύλο του μωρού που περιμένει η Αθηνά Οικονομάκου;

Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει «γκάλοπ» για το φύλο του μωρού στο Instagram και οι απαντήσεις έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά της το δεύτερο αγγελούδι της και δεν κρύβει τη χαρά της για τις ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει αυτό το διάστημα. Ο λόγος φυσικά για την Αθηνά Οικονομάκου που δε χορταίνουμε να τη βλέπουμε στο Instagram με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, πιο όμορφη από ποτέ.

Και ενώ βρίσκεται ήδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός απαθανατίζει καθημερινά στιγμές από τη ζωή της αποκαλύπτοντας τα άγχη, τους φόβους και τη λαχτάρα που νιώθει σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας.

Χθες μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου φορώντας ένα κολάν και ένα αμάνικο μπουφάν, απολάμβανε λίγες στιγμές χαλάρωσης στον κήπο της. Καθισμένη επάνω σ΄ένα στρωματάκι γυμναστικής και έχοντας εξοπλιστεί με την πετσέτα και το νερό της, έκανε διατάσεις για να μπορεί να νιώθει υγιής, άνετη και χαλαρή, χωρίς να νιώθει πιασμένη με τις αλλαγές που δημιουργεί η εγκυμοσύνη στο σώμα της.


https://www.instagram.com/p/CMSAzwlnup7

Σήμερα η ηθοποιός ανέβασε ένα video στο account της που μας ξετρέλανε πραγματικά. Φορώντας ένα στενό μπλουζάκι που διακρίνεται η προχωρημένη εγκυμοσύνη της, κοιτάζεται στον καθρέφτη χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε από κάτω το σχόλιο:

«Εδώ με την μπαλίτσα μου. Κοριτσάκι ή αγοράκι; Για να σας δω...», αφήνοντας τους θαυμαστές της -διάσημους και μη- να κάνουν τις προβλέψεις τους, στο «άτυπο γκάλοπ» που τους έθεσε.


https://www.instagram.com/p/CMULwArnDQj

Τι απάντησαν όμως οι περισσότεροι; Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα...