Η Mandy Moore μιλά για τη γέννηση του παιδιού της και τα λόγια της συγκινούν

Η Mandy Moore μιλά για τη γέννηση του παιδιού της και τα λόγια της συγκινούν

Τι αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός για την εμπειρία του τοκετού, που δε θα ξεχάσει ποτέ.

Η Mandy Moore εδώ και λίγες ημέρες κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Taylor Goldsmith. H διάσημη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο της, αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι που της έχει κλέψει την καρδιά, στο Informed Pregnancy Podcast με τον Dr. Elliot Berlin.

H star καλωσόρισε το πρώτο της παιδί στις 20 Φεβρουαρίου, και από αυτό που θυμάται περισσότερο είναι πως η διαδικασία του τοκετού και ο ερχομός αυτού του μωρού αποδείχθηκε ελαφρώς διαφορετική από αυτή που περίμενε. «Μου άρεσε που βούταγα σε αυτό το κύμα καθώς ερχόταν. Ήταν όλο πολύ τρελό», λέει για τους πόνους που ένιωσε κατά τη διάρκεια του τοκετού.

«Νομίζω ότι αυτό ήταν τόσο δύσκολο για μένα, ως προς την αίσθηση του τοκετού. Προσπαθούσα να φανταστώ πώς θα ήταν εκ των προτέρων, αλλά τότε όταν βρίσκεσαι μέσα σε όλο αυτό... Σκεφτόμουν όλα αυτά τα μαθήματα που έκανα, για τη σωστή αναπνοή, τις τεχνικές με τις οποίες ο σύζυγός μου υποτίθεται πως θα με βοηθούσε αλλά και τις διάφορες συμβουλές και τα tips που θα ακολουθούσαμε...», είπε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Ένιωθα εξαιρετικά προετοιμασμένη. Ήξερα τι μου αρέσει, τι ήθελα να δουλέψω με τον εαυτό μου... Και όλα αυτά ξαφνικά σαν να εξαφανίστηκαν. Ξέχασα όλα όσα ήξερα....», πρόσθεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η star του Χόλιγουντ.

mandymoore6

Η Moore λέει ότι κατέληξε πως όλα είναι θέμα ενστίκτου τελικά.

Διάβασε τα συγκινητικά της λόγια στη gallery που ακολουθεί και δες τον μικρούλη (που είναι μόνο 20 ημερών) που της έχει κλέψει την καρδιά.