Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα και το Twitter πήρε «φωτιά»

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα και το Twitter πήρε «φωτιά»

Τα επικά tweets για το reality που όλοι περιμέναμε…

Το reality show που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές το 2002 επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ στους τηλεοπτικούς δέκτες μας απόψε μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Στη θέση του παρουσιαστή βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έχει έναν ρόλο καταλυτικό, γεμάτο δράση.

Οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη και Παναγιώτης Χατζόπουλος είναι οι παίκτες που άφησαν πίσω τις συνήθειες της πόλης, τις ανέσεις του σπιτιού τους και καλούνται πλέον να ζήσουν σαν αγρότες. Να φτάσουν στο τέλος της περιπέτειας και τελικά ο «αγρότης της χρονιάς» να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ μαζί με ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, με ελάχιστο νερό και χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, οι 14 αυτοί παίκτες, λοιπόν, καλούνται να συμβιώσουν σε ένα άγνωστο περιβάλλον, γεμάτο προκλήσεις. Όπως είδαμε, οι παίκτες κάθε εβδομάδα θα αγωνίζονται τόσο για την επιβίωσή τους όσο και για την παραμονή τους στη «Φάρμα».

Η πρώτη δοκιμασία, μάλιστα, ήδη ξεκίνησε. Στο αποψινό επεισόδιο σίγουρα είδες κι εσύ την Ειρήνη Κολλιδά να διαβάζει ένα γράμμα, που είχε να κάνει με τον ύπνο. Τα κρεβάτια των παικτών ήταν ημιτελή και έπρεπε οι ίδιοι να ψάξουν σε διάφορα σημεία της Φάρμας για να βρουν τα υλικά και να φτιάξουν τα στρώματα και τα μαξιλάρια τους. Στη συνέχεια, οι παίκτες χώρισαν τις δουλειές και ετοιμάστηκαν για το πρώτο τους βράδυ στη Φάρμα.

Αρχηγός στο πρώτο επεισόδιο ήταν ο Κωνσταντίνος, με το παρατσούκλι Ντούπης, ο οποίος κλήθηκε να επιλέξει τους υπηρέτες, τα δύο πρόσωπα εκείνα που θα έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και που εν συνεχεία, ένας εξ αυτών θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Ντούπης επέλεξε τη Σοφία Παυλίδου και τον Θανάση Πάτρα ως υπηρέτες με τον δεύτερο να αντιδρά έντονα. Δες στα παρακάτω βίντεο την αντίδρασή του.





Στην παρακάτω gallery θα δεις και πώς αντέδρασε το Twitter στο πρώτο επικό και πολυαναμενόμενο επεισόδιο της Φάρμας. Τι είπαν οι χρήστες και ποια ήταν τα σχόλιά τους για όσα συνέβησαν στο αποψινό επεισόδιο; Απόλαυσέ τα με ένα scroll!

Διάβασε ακόμα: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «αλλάζει» καριέρα και γίνεται παρουσιαστής