Χωρισμός JLo - Rodriguez: Η video-κλήση και η σπαρακτική φωτογραφία της κόρης τους

Χωρισμός JLo - Rodriguez: Η video-κλήση και η σπαρακτική φωτογραφία της κόρης τους

Η βίντεο κλήση που κανείς δεν περίμενε να δει.

Εκεί που συζητούσαμε για γάμους και γιορτές και το μόνο πρόβλημα που φαινόταν στον ορίζοντα ήταν ο κορονοϊός και το πότε θα μπορούσαν να θέσουν την ημερομηνία της μεγάλης ημέρας, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Οι φανς τους σίγουρα βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού το διάσημο ζευγάρι, όποτε έκανε κάποια κοινή έξοδο, περνούσε σε όλους το μήνυμα ότι ήταν πολύ αγαπημένο και ότι είχε δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Τα νέα του χωρισμού, ωστόσο, μαθεύτηκαν χτες το βράδυ και άφησαν έκπληκτο τον πλανήτη να διερωτάται αν τελικά οι φήμες περί τρίτου προσώπου ήταν αληθινές. Το σίγουρο είναι ότι τα βέλη στράφηκαν σε μία πολύ συγκεκριμένη reality star ονόματι Madison LeCroy.




Ένα story που έκανε η JLo στον λογαριασμό της στο Instagram, όμως, μας έδωσε να καταλάβουμε ότι το πρώην ζευγάρι έκανε την ανακοίνωση στα παιδιά του. Στη φωτογραφία φαίνεται η κόρη τους να κλαίει στην αγκαλιά του Marc Anthony, ενώ πάνω σε αυτήν επέλεξε να γράψει το πιο σημαντικό μήνυμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία που δημοσίευσε η JLo λίγο μετά τα νέα του χωρισμού.