Αθηνά Οικονομάκου: Η εξέταση στον γιατρό και το ιδιαίτερο story

Αθηνά Οικονομάκου: Η εξέταση στον γιατρό και το ιδιαίτερο story

Μοιράστηκε με το κοινό της και τα αποτελέσματα.

Μέσα στην καραντίνα, δε σταμάτησαν να κάνουν την εμφάνισή τους νέα περί εγκυμοσύνης. Πολλές αγαπημένες μας celebrities είδαν την οικογένειά τους να μεγαλώνει, εκφράζοντας την ευτυχία τους για αυτήν την υπέροχη περίοδο της ζωής τους.

Ανάμεσα σε αυτές τις διάσημες κυρίες βρίσκεται και η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός που έχει λατρέψει το κοινό σε κάθε της ρόλο και ειδικά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, είναι τώρα έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Η ίδια, μάλιστα, ήταν εκείνη που αποκάλυψε τα νέα στις 14 Ιανουαρίου, κρατώντας τον γιο της, Μάξιμο, αγκαλιά και δείχνοντας τον αριθμό δύο με τα δάχτυλά της.
Έκτοτε, η γλυκιά μανούλα έχει μοιραστεί πολλές φορές φωτογραφίες της φουσκωμένης της κοιλίτσας και κάθε μία από αυτές είναι πραγματικά αξιολάτρευτη. Η χαρά δεν μπορεί να κρυφτεί από το πρόσωπό της και το πιστό της κοινό γεμίζει τα posts με όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα.

Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, η Οικονομάκου έκανε μία διαφορετική ανάρτηση. Με τη βοήθεια ενός story, μοιράστηκε με το κοινό της την εξέταση που έκανε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το story και περί τίνος πρόκειται η εξέταση.