Δήλωση - ανατροπή από την Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez

Δήλωση - ανατροπή από την Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez

Και το βίντεο που δίνει την τελική απάντηση σε όλα όσα ακούστηκαν αυτές τις ημέρες.

Από το βράδυ της Παρασκευής όλος ο πλανήτης βρέθηκε να συζητάει τον χωρισμό της Jennifer Lopez με τον A-Rod. Το ζευγάρι που μετρούσε τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, μέσα από πληροφορίες πηγών κοντά του, φάνηκε να έχει αποφασίσει να χωρίσει τους δρόμους του, παρά τις ηχηρές ατάκες της JLo στο παρελθόν για τη σχέση τους.

«Έχει φέρει κάτι στη ζωή μου που δεν είχα ποτέ ξανά, κάτι που είναι μία άνευ όρων υποστήριξη και αγάπη, σαν το ταίριασμα αδελφών ψυχών»

Όλα τα δημοσιεύματα προέβαλλαν ως αιτία αυτής της απόφασης μία ριάλιτι σταρ, τη Madison LeCroy, την οποία ήθελαν σε ερωτικές περιπτύξεις μέσω FaceTime με τον A-Rod.

Εκεί, λοιπόν, που όλοι είχαν ως δεδομένο ότι το ζευγάρι χώρισε και άρχισαν να ρίχνουν τα πυρά στον παίκτη του baseball, οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν το βήμα και να ανακοινώσουν κάτι που κανείς πια δεν περίμενε μετά από όλα όσα ακούστηκαν.

Η Lopez και ο Rodriguez έκαναν μία από κοινού ανακοίνωση στο TODAY, αλλά όχι για αυτό που φαντάζεσαι.

Διάβασε στην παρακάτω gallery για να δεις ακριβώς τι δήλωσαν και όλες τις υπόλοιπες εξελίξεις. Όχι, όμως, πριν δεις το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον A-Rod λίγες ώρες μετά τα νέα.