Survivor 4: Η Ασημίνα Ιγγλέζου ξεμπρόστιασε τον Κόρομι. «Δεν είσαι άντρας»

Survivor 4: Η Ασημίνα Ιγγλέζου ξεμπρόστιασε τον Κόρομι. «Δεν είσαι άντρας»

Το Twitter έγινε έξαλλο με την κόκκινη ομάδα.

Ένα ακόμη επεισόδιο Survivor ολοκληρώθηκε εχθές με ένα αγώνισμα επάθλου, το οποίο πήγε στη μπλε ομάδα. Και για πρώτη φορά χαρήκαμε με τη νίκη αυτή. Είδαμε ήδη από το προηγούμενο συμβούλιο τη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα 10 μέλη της κόκκινης ομάδας με τον Τριαντάφυλλο.

Ασημακόπουλος και Κόρομι είπαν πως ο Τριαντάφυλλος τους δωροδοκούσε με χρήματα προκειμένου να μην τον ψηφίσουν και να τον κρατήσουν μέσα στην ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα στην ομάδα και όλους τους παίκτες να εναντιωθούν απέναντι στον Τριαντάφυλλο.



Αυτό μάλιστα το απέδειξαν και έμπρακτα όταν κανείς δεν έδωσε ούτε ένα κομμάτι από το φαγητό του στον τραγουδιστή. Το Twitter φυσικά δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι αυτή την κίνηση των παικτών και δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει.



Ένα tweet όμως ήταν αυτό που μας τράβηξε την προσοχή και είχε τα περισσότερα likes και retweets. Η Ασημίνα Ιγγλέζου που ήταν μία από τις προσθήκες των Μαχητών (πριν χωριστούν) και στη συνέχεια πήγε μαζί με τον Κόρομι στην κόκκινη ομάδα «ξεμπρόστιασε» τον πρώην συμπαίκτη της στα social media γράφοντας το εξής:

«Κόρο όταν ο Νταφ και εγώ είχαμε βρει κάτι έξτρα ερχόσουν πρώτος να προμηθευτείς και φυσικά εμείς μοιράζαμε σε όλη την ομάδα. Κόρο είσαι η ντροπή του άντρα #survivorGR».

Το Tweet αυτό της Ασημίνας ήταν μια extra αφορμή για το Twitter για να σχολιάσει αρνητικά την κόκκινη ομάδα που σε δέκα άτομα δεν βρέθηκε ούτε ένας να του προσφέρει λίγο φαγητό.



Δες στη gallery το tweet της Ασημίνας, αλλά και όλα τα υπόλοιπα του κόσμου.