Η Liv Tyler μάς έδειξε τα παιδιά της σε μια σπάνια selfie έπειτα από την περιπέτεια της υγείας της

Η Liv Tyler μάς έδειξε τα παιδιά της σε μια σπάνια selfie έπειτα από την περιπέτεια της υγείας της

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα δύο παιδιά της και λιώσαμε.

Η Liv Tyler αποτελεί αναμφισβήτητα μια πολυαγαπημένη ηθοποιό του Χόλυγουντ η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας οικειοθελώς. Η 44χρονη ηθοποιός απολαμβάνει -όπως βλέπεις και στα post της στο Instagram- να περνάει χρόνο με τα δύο μικρά της παιδιά αλλά και τον σύζυγό της, David Gardner, στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Η Liv Tyler που έχει έναν ακόμη γιο, τον 16χονο Milo, από τον πρώτο της γάμο, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και χαίρεται την κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπά. Να θυμίσουμε πως η διάσημη ηθοποιός πριν από 2 μήνες βγήκε θετική στον ιό, κάτι το οποίο την ταλαιπώρησε αρκετά. Το πιο σημαντικό για εκείνη ήταν που έπρεπε να μείνει μακριά από τα παιδιά της. Η ηθοποιός έμεινε μακριά από τον 6χρονο Sailor και την 4χρονη Lula Rose, για περίπου 2 εβδομάδες και όπως έγραψε στο μακροσκελές της post στο Instagram «είναι ευτυχής που ξαναβρέθηκε με τις αγάπες της».



Η star είχε γράψει συγκεκριμένα στο post της στο Instagram:

«Είμαι τόσο ντροπαλός άνθρωπος και συνήθως δεν μοιράζομαι τέτοια πράγματα, αλλά αυτό είναι μεγάλο και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας, να μοιραστούμε πληροφορίες, για τη συλλογή γεγονότων για να ευαισθητοποιήσουμε και κυρίως για να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό. Βρέθηκα θετική στον Covid 19 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παρόλο που τα έκανα όλα σωστά διατηρώντας τον εαυτό μου και την οικογένειά μου ασφαλή», είχε γράψει η Liv Tyler. «Ξαφνικά το πρωί της τελευταίας ημέρας του 2020 ... με γονάτισε. Με αυτά τα συναισθήματα φόβου, ντροπής και ενοχής που στροβιλιζόταν μέσα μου, προσπαθούσα να καταλάβω από ποιον θα μπορούσα να το είχα κολλήσει και ποιον θα μπορούσα να είχα μολύνει ... Τρομακτικό. Ευτυχώς η υπόλοιπη οικογένειά μου και οι φίλοι μου ήταν αρνητικοί», έγραψε και συνέχισε:

«Οι πρώτες μέρες του 2021 ήταν τρομακτικές για όλο τον κόσμο. Το άγνωστο τόσο υπέροχο. Έμεινα μακριά από τα μωρά μου αλλά επισκέπτονταν το παράθυρό μου και μου τηλεφωνούσαν συνέχεια και τα έβλεπα να παίζουν έξω. Τι θείο δώρο. Μου έστελναν μικρά μηνύματα και σχέδια κάτω από την πόρτα μου. Κάτι τέτοιες στιγμές σου υπενθυμίζουν πως πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά. Είμαι τόσο ευγνώμων που το ξεπέρασα και πέρασα τις μέρες μου μόνη προσεύχοντας και ακτινοβολώντας αγάπη σε όλους όσοι επηρεάζονται και υποφέρουν από αυτό. Και για εκείνους που εργάζονται ακούραστα για την προστασία και τη φροντίδα των άλλων. Ευχαριστώ. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μέσω αυτής της εμπειρίας. Νιώθω ταπεινή και γεμάτη ευγνωμοσύνη. Να είμαστε καλά», είχε γράψει η star, δίπλα σε μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια αγκαλιά με τα παιδιά της.


https://www.instagram.com/p/CKFTGFZlfcD

Προχθές όμως η Liv ανέβασε άλλη μια φωτογραφία, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, μαζί με τα 2 της παιδιά, εκφράζοντας γι' ακόμα μια φορά την αγάπη της για εκείνα.