Survivor 2021: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
Survivor 2021: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πάνω-κάτω έρχονται στο Συμβούλιο του νησιού του Survivor!

Νωρίτερα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor είδαμε πως η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα για την 2η ασυλία ήταν για ακόμη μια φορά η Μπλε. Άρα, η Κόκκινη ομάδα θα πρέπει να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση και η Νικολέτα Μαυρίδη, ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, τον τρίτο. Να θυμίσουμε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος ο οποίος συγκέντρωσε 9 ψήφους.

Ο τραγουδιστής ανέφερε στο χθεσινό επεισόδιο: «Θέλω να με κρίνει ο κόσμος. Ο κόσμος θα δει τι έχει γίνει τις τελευταίες ώρες. Είμαι εδώ για να παλέψω. Θέλω να γίνω καλά να αρχίσω να αγωνίζομαι».

Στη συνέχεια ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για την κόκκινη ομάδα με 9 ψήφους, κάτι το οποίο περιμέναμε αφού είχε γίνει στόχος μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Τέλος, ο τρίτος υποψήφιος, αυτός δηλαδή που έδωσε στον….τάκο η Νικολέτα, η οποία ψήφησε αγωνιστικά όπως ανέφερε, είναι ο Γιώργος Κοψιδάς! Ο Γιώργος μάλιστα ομολόγησε πως ο ίδιος ζήτησε την Νικολέτα να τον ψηφίσει.

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, ο οποίος, είναι vegan - δεν καταναλώνει κανένα τρόφιμο ζωικής προέλευσης - αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του αφού έχει χάσει περίπου 20 κιλά από την αρχή του παιχνιδιού και παρουσιάζει συμπτώματα αστάθειας και πάρα πολύ χαμηλή πίεση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, αναφέρθηκε το ενδεχόμενο μιας ακόμα οικειοθελούς αποχώρησης από το Survivor 2021 του συγκεκριμένου παίκτη.

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το φετινό Survivor θα σπάσει ρεκόρ οικειοθελών αποχωρήσεων και αποχωρήσεων λόγω τραυματισμών, πράγμα που σίγουρα απασχολεί την παραγωγή.