Αλέξης Παππάς: Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor έχει υπάρξει πετυχημένο μοντέλο (photos)

Αλέξης Παππάς: Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor έχει υπάρξει πετυχημένο μοντέλο (photos)

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Είπαν ότι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για διακοπές, και ενώ αυτή την εντύπωση μπορεί να δίνει, η πραγματικότητα απέχει πολύ από το παραπάνω. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος με το κουλ ύφος του, την ηρεμία και τον… άψογο χειρισμό του λόγου του, καταφέρνει συχνά πυκνά να κάνει άνω κάτω, όχι μία, αλλά δύο παραλίες.

Μέχρι στιγμής, θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς και δημοφιλείς παίκτες, κάτι που δεν έχει καταφέρει μόνο με την ικανότητά του στον στόχο. Το ταλέντο του να εντοπίζει τις αδυναμίες του συνομιλητή του και την κατάλληλη στιγμή να… πυροδοτεί την ατμόσφαιρα, είναι μνημειώδες, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι από… μαύρο πρόβατο της «Μπλε» ομάδας, κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να στρέψει το κλίμα και πάλι υπέρ του και πλέον να… κοιμάται αγκαλίτσα με τους ανθρώπους που λίγο καιρό πριν ορκίζονταν ότι θα τον ψηφίζουν κάθε φορά που θα χάνουν ασυλία.

Είναι αναμενόμενο λοιπόν, ο συγκεκριμένος παίκτης να έχει την τιμητική του σχεδόν καθημερινά στο Twitter, μιας και είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Ιδιαίτερα μάλιστα έχει σχολιαστεί η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, ενώ η… τρίχρωμη κουάφ του έχει γίνει ουκ ολίγες φορές επίκεντρο χιουμοριστικών σχολίων.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παππάς θεωρείται ήδη ένας από τους νικητές του Survivor, μιας και κατάφερε να τον γνωρίσει το ευρύ κοινό και φυσικά να τον συμπαθήσει.

Αν αναρωτιέσαι πάντως, πού τον ξέρεις, είναι γιατί τον έχεις δει στις «8 Λέξεις» και πιθανότατα σε φωτογραφίσεις και πασαρέλες.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες του Αλέξη στην προ… Survivor εποχή του, μαζί με κάποιες πληροφορίες για τη ζωή και τα επαγγελματικά του!

Δες την παρακάτω gallery: