Survivor spoiler: Ανατροπή, αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor spoiler: Ανατροπή, αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Δεν την πίστευε κανείς αυτή την αποχώρηση.

Τις τελευταίες ημέρες στο Survivor επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν βγάλει στον τάκο τον Τριαντάφυλλο, τον μειώνουν, λένε πως καταστρέφει την ομάδα, δεν τον ταΐζουν, και όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια ένταση. Οι fans, αλλά και άτομα της μπλε ομάδας υποστηρίζουν τον Τριαντάφυλλο με επιχειρήματα και προσπαθούν να δείξουν στους κόκκινους πόσο λάθος είναι.

Αφορμή καθώς φαίνεται έχουν σταθεί τα χρήματα που παίρνει ο Τριαντάφυλλος για να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που δείχνει να έχει ενοχλήσει πολύ κάποιους συμπαίκτες του. Κάπως έτσι λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε ομόφωνα από την κάλπη και βγήκε τη Δευτέρα ως πρώτος υποψήφιος. Εχθές η κόκκινη ομάδα έχασε ξανά την ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού, όλοι μαζί ξανά ψήφισαν τη Μαριάνθη.



Η Νικολέττα ως νικήτρια της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε εχθές ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Κοψιδά, και πλέον μένει να μάθουμε ποιος είναι αυτός που αποχωρεί απόψε. Κάποια spoilers έχουν ήδη κυκλοφορήσει και υποδεικνύουν τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Και θα λέγαμε πως υπάρχει μια ανατροπή στο σημερινό συμβούλιο. Ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα το βράδυ; Ρίξε μια ματιά στη gallery και η απορία θα λυθεί.