Αποκάλυψη Survivor: «Υπάρχουν δύο ζευγαράκια στην μπλε καλύβα»

Αποκάλυψη Survivor: «Υπάρχουν δύο ζευγαράκια στην μπλε καλύβα»

Και ξέρεις πολύ καλά για ποια ζευγάρια μιλάμε στο Survivor.

Μόλις χθες, μια αγκαλιά της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη, στην καλύβα της μπλε ομάδας του Survivor έγινε viral στο Twitter και όχι μόνο.

Σου θυμίζουμε παράλληλα, πως η youtuber, είχε μπει στο ριάλιτι επιβίωσης έχοντας σχέση με τον επιχειρηματία Αρκάδιο Σβολάκη, ο οποίος όμως την έκανε unfollow από στο Instagram στα τέλη Φεβρουαρίου και ενώ η Άννα- Μαρία, που δεν έχει κινητό στην παραλία συνεχίζει να τον ακολουθεί.

Μπάρτζης και Βέλλη δεν έχουν παραδεχτεί τον δεσμό, αλλά έχουν συλληφθεί ουκ ολίγες φορές από τον φακό να κοιμούνται αγκαλιά, με την Άννα Μαρία να έχει περάσει το χέρι της κάτω από το κεφάλι του συμπαίκτη της.

Και κάπου εκεί, έρχονται οι δηλώσεις ενός παίκτη που έφυγε πρόσφατα από την μπλε ομάδα, του Chris Σταμούλη. Ο Chris επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο και έβαλε φωτιές με την εμφάνισή του στον Νίκο Μουτσινά.

Δυο ζευγαράκια έχει η καλύβα. Εγώ τα λέω ζευγαράκια, εντός εισαγωγικών», τόνισε ο Chris.Ποια είναι όμως τα δύο ζευγάρια; Διάβασε στη gallery που ακολουθεί.

DPG Network