Survivor: Η νέα στρατηγική του James εξόργισε -ξανά- την ομάδα του

Survivor: Η νέα στρατηγική του James εξόργισε -ξανά- την ομάδα του

Τα τερτίπια του James και η αντίδραση των συμπαικτών του.

Ο αρχηγός James πια έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως ο τίτλος που του δόθηκε στην αρχή της δημιουργίας των μπλε του Survivor, έχει πια ξεθωριάσει. Η ομάδα του ενώ στην αρχή είχε καταφέρει το ακατόρθωτο με τις συνεχόμενες νίκες, πλέον έχει αποδυναμωθεί, έχει όμως σπάσει και σε δύο κομμάτια.

Δύο υποομάδες υπάρχουν στη… μπλε κοινότητα του Άγιου Δομίνικου και αυτές είναι, η μια με τους James Καφετζή, Άννα- Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη ενώ την άλλη απαρτίζουν τα υπόλοιπα μέλη. Οι ίντριγκες, οι καυγάδες και τα πισώπλατα λόγια φυσικά δε λείπουν από κανένα επεισόδιο και όπως φαίνεται, όλοι έχουν μείνει δυσαρεστημένοι από την υποχθόνια συμπεριφορά του James.

Τι συνέβη όμως σήμερα; Ο James ρώτησε την Ελευθερία αν έχει πρόβλημα να μαγειρέψει εκείνος και η Άννα- Μαρία. Η Ελευθερία έδειξε αμέσως τον προβληματισμό της και όπως είπε ο James στην κάμερα, οι δουλειές πρέπει να... μοιράζονται. «Ίσως δεν ήθελαν να το κάνουμε για να μας το γυρίσουν μπούμερανκ κάποια άλλη στιγμή».

Βέβαια η Ελευθερία όπως τους αποκάλυψε, προβληματίστηκε αφού έχουν καιρό να αναλάβουν κάποια αρμοδιότητα. «Δεν μου κάνει εντύπωση που έρχονται μετά από 3 μήνες και ζητούν να μαγειρέψουν. Με κάποιο τρόπο προσπαθούν να δείξουν πως συνεισφέρουν στην καλύβα. Το μόνο που έκαναν είναι να μοιράζει η Άννα- Μαρία το φαγητό» είπε η Ελευθερία και δεν έμεινε μόνο σε αυτό.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.