Survivor: Έγινε η μεγάλη ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα (photo+vid)

Survivor: Έγινε η μεγάλη ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα (photo+vid)

Ποιος θα περίμενε τέτοια εξέλιξη;

Ακόμη ένα αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας ξεκίνησε, ωστόσο το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης δεν ήταν το αναμενόμενο. Οι παίκτες, πιο εξουθενωμένοι από ποτέ ρίχτηκαν στο στίβο μάχης, ωστόσο το Survivor είναι γεμάτο εκπλήξεις κάτι που σίγουρα δικαιολογεί το σημερινό αποτέλεσμα.

Μετά από περίπου 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, τόσο της κόκκινης, όσο και της μπλε ομάδας έχουν πια αποδυναμωθεί με τρανό παράδειγμα τα ατυχήματα και τις αδιαθεσίες τους. Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της εβδομάδας είδαμε πως η μπλε ομάδα μέτρησε τρεις απώλειες μελών της από ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Εχθές μάλιστα είδαμε τον Γιώργο Κοψιδά να αναστατώνει την κόκκινη ομάδα αφού πια οι δυνάμεις τους υποχώρησαν. Όσο για τον Τριαντάφυλλο, αυτή την εβδομάδα δεν έχει διαγωνιστεί αφού όπως ισχυρίζεται έχει τραυματίσει το πόδι του και ο γιατρός δεν του επιτρέπει να παίξει.

Λοιπόν σήμερα οι παίκτες πρέπει να έχουν ταχύτητα, στόχο και κυρίως αντοχή. Όπως και σε άλλες πίστες, έτσι και σήμερα οι παίκτες πρέπει να κυλιστούν σε λάσπες, να προσπεράσουν εμπόδια και να πετύχουν το στόχο τους.



Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε πάντως είναι πως η κόκκινη ομάδα ξεκίνησε άκρως δυναμικά στο σημερινό παιχνίδι. Και ενώ οι ομάδες ισοφάρισαν ήρθε η μεγάλη ανατροπή! Βέβαια να σου πούμε πως υπήρχαν εντάσεις με την Άννα- Μαρία Βέλλη να θυμώνει με τον εαυτό της που έχασε στο run αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο να χτυπιέται κυριολεκτικά.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.