Κάτι δεν μας κολλάει εδώ: Τα καυτά φιλιά των Lopez – Rodriguez που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Κάτι δεν μας κολλάει εδώ: Τα καυτά φιλιά των Lopez – Rodriguez που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Θα αρχίσουμε να υποψιαζόμαστε διάφορα παιδιά.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε λίγες μέρες πριν ο χωρισμός των Jennifer Lopez και Alex Rodriguez, λόγω της κρυφής σχέσης του διάσημου αθλητή με την reality star Madison LeCroy. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν υπήρξε ποτέ παραδοχή από την πλευρά του Rodriguez και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι δυο τους μιλούσαν στο Face Time.

Όλα αυτά βέβαια λίγη σημασία έχουν, μιας και ένα 24ωρο μετά την κυκλοφορία της είδησης, το διάσημο ζευγάρι διέψευσε τον χωρισμό και παρουσιάστηκε πιο δυνατό και ερωτευμένο από ποτέ!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, οι δύο stars, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου η σχέση τους να λειτουργήσει, ενώ όπως αποκάλυψαν σκοπεύουν να επικεντρωθούν στην οικογένειά τους.

Μάλιστα, o Rodriguez ακολούθησε την Jennifer στον Άγιο Δομίνικο-όχι δεν θα μπουν στο Survivor- όπου βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι εικόνες που μας έρχονται από το νησί της… καρύδας είναι ξεκάθαρες: Τα παιδιά τα ξαναβρήκαν, και είναι πιο ερωτευμένα από ποτέ. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τα παθιασμένα τους φιλιά;

Βρε μήπως τελικά δεν υπήρξε ποτέ χωρισμός;

Σε κάθε περίπτωση, δες την παρακάτω gallery:


https://www.instagram.com/p/CMiUuoylAxf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading