Η Kate Hudson μόλις αποκάλυψε τον νέο της έρωτα μέσω Instagram

Η Kate Hudson μόλις αποκάλυψε τον νέο της έρωτα μέσω Instagram

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε!

Η ηθοποιός Kate Hudson μας εκπλήσσει πάντα με τα posts της στο Instagram. Αυθόρμητη και πάντα χαμογελαστή δε διστάζει να μοιραστεί με τους fans της πολλές προσωπικές της στιγμές, ειδικά τώρα που έχει χρόνο και βρίσκεται πολύ καιρό στο σπίτι της, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η 41χρονη star είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αγαπά να κάνει posts τόσο με τα παιδιά της, όσο και με κάθε τι που αγαπά. Πριν από λίγο καιρό θαυμάσαμε τους υπέροχους κοιλιακούς της μέσα από μια gallery που ανέβασε στο Instagram της ενώ προχθές, ανήμερα των γενεθλίων του πατριού της Kurt Russell, ευχήθηκε με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο «χρόνια πολλά στον άνθρωπο που της στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια σαν πραγματικός πατέρας».



https://www.instagram.com/p/CMhpJwvpVdB


Τώρα, η Kate Hudson δε διστάζει να αποκαλύψει τον μεγαλύτερό της έρωτα, την μεγάλη της αγάπη όπως έγραψε, δίπλα από την φωτογραφία που πόσταρε στο προσωπικό της account στο Instagram.

Μέχρι στιγμής κανείς δε γνώριζε το παραμικρό για αυτή την μεγάλη αγάπη. Απ' ότι φαίνεται πρόκειται για ένα γεγονός που κρατούσε μυστικό για πολύ καιρό και μόνο οι δικοί της άνθρωποι ήθελε να γνωρίζουν. Η διάσημη ηθοποιός δένεται πολύ με τους ανθρώπους που αγαπά, με όλους εκείνους που επιλέγει να περικλύει στη ζωή της και που τις χαρίζουν απλόχερα συναισθήματα και αναμνήσεις. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της «οι στιγμές αποπνέουν μαγεία και η αποτύπωσή τους στη μνήμη αλλά και στην καρδιά σου είναι αυτό που μετράει τελικά».

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο «έρωτας» που της έχει κλέψει την καρδιά; Δες τον στην gallery που ακολουθεί: