Οι κοιλιακοί της Kate Hudson μετά από 3 εγκυμοσύνες αποτελούν το όνειρο κάθε γυναίκας

Οι κοιλιακοί της Kate Hudson μετά από 3 εγκυμοσύνες αποτελούν το όνειρο κάθε γυναίκας

Πόσο μας αρέσει η Kate Hudson! Αποτελεί μία από τις ακριβοπληρωμένες stars του Χόλυγουντ όμως όσο κι αν στρέφει -όλα αυτά τα χρόνια- τα βλέμμετα επάνω της, δε σταματά ούτε στιγμή να είναι χαμογελαστή και να αποδεικνύει περίτρανα πως μια star δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να λάμπει από το να είναι απλή και προσιτή.

Η 41χρονη star δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη ηθοποιός αλλά και μια τρισευτυχισμένη μητέρα. Έχει αποκτήσει 3 παιδιά, τον 17χρονο σήμερα Ryder Russell, τον 10χρονο Bingham Hawn Bellamy και την μόλις 3 ετών Rani Rose Hudson.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια «ήμουν πολύ μικρή όταν έκανα το πρώτο μου παιδί». Η Hudson ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία τον πρώτο σύζυγό της, Chris Robinson, ενώ στα 24 της έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Ενώ πάντα επιθυμούσε να γίνει μητέρα, στην πορεία παραδέχτηκε τελικά πως «Ήμουν σαν μια έφηβη μαμά».

Η Kate Hudson είχε πει σε συνέντευξή της πως «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα», είχε παραδεχτεί πως απέχει πολύ από τον ιδανικό γονέα καθώς έχει κάνει αμέτρητα γονικά λάθη και πως -όπως όλοι οι άλλοι γονείς- αγωνίζεται καθημερινά για να βρει τις ισορροπίες της.

Αλλά μια γρήγορη ματιά στο Instagram της βραβευμένης ηθοποιού δείχνει ότι απολαμβάνει στο έπακρο την οικογένειά της ενώ έχει ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής για να μπορεί να της χαρίζει ηρεμία και ευεξία. Πριν από 3 περίπου χρόνια έγινε για 3η φορά μητέρα, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύντροφό της Danny Fujikawa, φέροντας στον κόσμο την κόρη της Rani Rose.

Η Hudson είναι ενεργή στα social media ενώ αν ρίξει κανείς μια ματιά στο Instagram της θα δει πώς η διάσημη ηθοποιός πέρα από την υγιεινή διατροφή είναι λάτρης και της γυμναστικής. Το σώμα της αποτελεί το ιδανικό σώμα για κάθε μητέρα, πόσο μάλλον όταν εκείνη έχει επανέλθει όχι μόνο στα κιλά της (μετά από 3 εγκυμοσύνες) αλλά έχει αποκτήσει και την ιδανική γράμμωση.

Όσο για το σημείο που αγαπάμε επάνω της (πέρα από το εκπλητικό νεανικό της δέρμα και το χαμόγελό της) είναι φυσικά οι απίθανοι κοιλιακοί της που είναι γραμμωμένοι όσο πρέπει. Δες και εσύ τι εννοούμε στην gallery που ακολουθεί: