Άγριες Μέλισσες: Η Ζωρζέτ δικάζει τον Νικηφόρο και το Twitter προσκυνάει

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωρζέτ δικάζει τον Νικηφόρο και το Twitter προσκυνάει

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι.

Έχεις παρατηρήσει κι εσύ πως οι Πέμπτες έχουν πάντα τα πιο δυνατά επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες; Φταίει άραγε που έχει επεισόδιο ξανά μετά από τρεις μέρες ή μήπως είναι τυχαίο κάθε φορά; Η προηγούμενη Πέμπτη μας άφησε με τον θάνατο του Θέμελη και την ατάκα εκδίκησης του Δούκα, αφού δεν έδειξε ούτε ένα ψήγμα μεταμέλειας.

Στη συνέχεια και αφού είδαμε τον Δούκα να παίρνει την ευθύνη και να παραδέχεται για πρώτη φορά έναν φόνο που έκανε, είχαμε και σκηνές από τη δίκη του Βόσκαρη. Τα επεισόδια και οι εξελίξεις όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και καλύτερα, και ορισμένες φορές δεν ξέρουμε ποια ερμηνεία να χειροκροτήσουμε περισσότερο. Το χθεσινό επεισόδιο είχε τα πάντα (εκτός από σκηνές της δίκης) και πολλές ήταν φορές που συγχιστήκαμε, αλλά και συγκλονιστήκαμε από ερμηνείες.

Μπορεί η συνάντηση που περίμενες περισσότερο από όλες να ήταν αυτή της Μυρσίνης με τη Δρόσω, στην οποία και αντάλλαξαν κάποια «γαλλικά» η μία με την άλλη, όμως μία ήταν σκηνή που μας έκανε να χειροκροτήσουμε όρθιες. Και όχι σε αυτή δεν πρωταγωνιστούσε ο Δούκας, ούτε καν ο Κωνσταντής.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από τη σκηνή που μας άφησε στο βράδυ της Τετάρτης, με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να αποκαλύπτουν στη Ζωρζέτ για το παιδί και τη Δρόσω. Και μπορεί η Ζωρζέτ να μην έχει πολλούς φανς (εμείς πάντως πολύ τη συμπαθούμε) εχθές όμως έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Μια φράση της μόνο ήταν αρκετή για να κάνει το Twitter να την αποθεώσει. Προσπαθώντας να βρει μια λύση ακούγοντας τον Νικηφόρο να κατηγορεί μόνο τη Δρόσω, έκανε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου.

«Εσύ Νικηφόρε έχεις κάνει την αυτοκριτική σου;», την ακούσαμε να λέει και το Twitter δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να τη σχολιάζει.

Κι επιτέλους εδώ που τα λέμε, κάποιος έπρεπε να βάλει στη θέση του τον Νικηφόρο.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις αυτά που ξεχωρίσαμε.

DPG Network