Η αποκάλυψη της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της που μας σόκαρε

Η αποκάλυψη της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της που μας σόκαρε

Πόσο στενάχωρο είναι αυτό που ακούσαμε;

Αν υπάρχει κάτι που ξέρουμε όλοι εδώ και αρκετό καιρό ή καλύτερα μήνες για να είμαστε ακριβείς, αυτό είναι η επιθυμία της Khloe Kardashian να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι. Την έχουμε δει, ακούσει ή διαβάσει αρκετές φορές να μιλάει γι’ αυτό και καταλαβαίνουμε πως είναι η μεγαλύτερη επιθυμία της να χαρίσει ένα αδερφάκι στην True Thompson.

Μπορεί η σχέση της με τον Tristan Thompson να πέρασε από δύσκολα μονοπάτια, μετά τη δεύτερη απιστία του με την κολλητή της αδερφής της, όμως πλέον έχει αποκατασταθεί, και η reality star είναι ξανά μαζί με τον μπασκετμπολίστα.

Εξαρχής ήθελε ο πατέρας του δεύτερου παιδιού της να είναι ο Tristan, και αυτό θα γινόταν με οποιοδήποτε τρόπο, ακόμη και αν δεν υπήρχε επανασύνδεση μεταξύ τους. Μερικές ημέρες πριν μάθαμε πως η Khloe και o Tristan έχουν προχωρήσει πια όλες τις διαδικασίες και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή που θα γίνει πράξη το πλάνο τους.

Και μπορεί όλα αυτά να ακούγονται πάρα πολύ ωραία, και με την True που θα αποκτήσει αδερφάκι, υπάρχει όμως κάτι που μας σόκαρε. Κάποιες δηλώσεις της Khloe μας συγκλόνισαν και μας στεναχώρησαν παράλληλα, και πραγματικά ευχόμαστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

«Πρέπει να περιμένω έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάμιξης προτού ξέρω πόσα έμβρυα έχω», λέει στο κλιπ του KUWTK η Khloe, παρέχοντας μας μια ενημέρωση σχετικά με το πού βρίσκεται στη διαδικασία για να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

«Μίλησα όμως με τη γιατρό καθώς έκανα έλεγχο και εξετάσεις αίματος, και φάνηκε να ανησυχεί λίγο, λέγοντάς μου πως θα ήμουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου αν αυτή τη στιγμή έγκυος».

Διάβασε όσα είπε στη gallery που ακολουθεί.