Kardashians: Η τελευταία σεζόν του reality ξεκινά και εδώ είναι όλα όσα θέλουμε να μάθουμε

Kardashians: Η τελευταία σεζόν του reality ξεκινά και εδώ είναι όλα όσα θέλουμε να μάθουμε

Η τελευταία σεζόν ξεκινά με αποκαλύψεις!

Μετά από 20 σεζόν, το Keeping Up With the Kardashians φέτος φτάνει στο τέλος του. Το φινάλε της μακροχρόνιας σειράς - που έκανε πρεμιέρα το 2007, και κατάφερνε κάθε χρονιά να αποτελεί την πιο δημοφιλή εκπομπή του Ε! όπου προβάλλεται- σηματοδοτεί σίγουρα το τέλος μιας εποχής στην αμερικανική τηλεόραση.

Οι θεατές έχουν παρακολουθήσει την οικογένεια Kardashian-Jenner να μεγαλώνει (ηλικιακά αλλά και σε φήμη), μετατρέποντας από διασημότητες της C-list σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα moguls του Χόλυγουντ. Και ανεξάρτητα από το αν είσαι οπαδός της σειράς ή όχι, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τον αντίκτυπο που έχει δημιουργήσει στην ποπ κουλτούρα.

Κατά τη διάρκεια της 14χρονης πορείας του KUWTK, η οικογένεια Kardashian-Jenner - συγκεκριμένα η Kim, η Kris, η Kourtney, η Khloé,η Kendall και η Kylie - έδωσε αμέτρητες στιγμές στο παγκόσμιο κοινό για να τις σχολιάζει και να αναπαράγει δηλώσεις τους.

Χθες προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν στο οποίο η Khloe Kardashian αποκάλυψε πως ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδυνού αν μείνει έγκυος και εξήγησε πως υπάρχει «πιθανότητα 80%» να αποβάλει εάν μείνει έγκυος.



Η οικογένεια έχει διανύσει πολύ δρόμο από την έναρξη του πρώτου επεισοδίου (το 2007), όταν ήταν μια σχετικά άγνωστη οικογένεια και τα γυρίσματα γίνονταν σε ένα αρχοντικό αντί για τα πολλά -και υπερπολυτελή- σπίτια που βλέπουμε σήμερα. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, η Kim και η Kylie δημιούργησαν τις δικές τους αυτοκρατορίες ομορφιάς και μόδας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, η Kendall αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, η Kourtney έχει το δικό της blog με θέματα wellbeing. Επιπλέον, η Kourtney, η Kim, η Khloe και η Kylie εχουν ήδη γίνει μανούλες, ενώ μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν συμβεί απίστευτες στιγμές που πολλοί θυμούνται για καιρό.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει όταν η Kim έχασε το σκουλαρίκι της με τα διαμάντια στον ωκεανό; Ή όταν ο Kourtney γέννησε επί της οθόνης; Χωρισμοί, διαζύγια και φυσικά ένα εκατομμύριο memes για το άσχημο κλάμα της Kim.

Τι ενδιαφέρον θα δούμε στην 20η σεζόν; Το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Kim και του Kanye, την πιθανή δεύτερη εγκυμοσύνη της Khloe, καθώς και μια πολυαναμενόμενη επανένωση για την Kourtney και τον Scott; Σίγουρα όσα αναμένεται να συμβούν θα είναι συγκλονιστικά (από κάθε άποψη). Στη gallery που ακολουθεί έχουμε μερικά πράγματα που ελπίζουμε να δούμε στην τελευταία σεζόν.