Το ρεκόρ που έκανε η Billie Eilish με τη νέα της φωτογραφία δεν το φαντάζεσαι

Το ρεκόρ που έκανε η Billie Eilish με τη νέα της φωτογραφία δεν το φαντάζεσαι

Και δεν απορούμε καθόλου για να είμαστε ειλικρινείς.

H Billie Eilish είναι ένα κορίτσι που μπορεί να σε συγκλονίσει χωρίς να κάνει πολλά πράγματα. Αρκεί μόνο να σου τραγουδήσει, για να καταλάβεις πως εκτός από πολύ όμορφη κοπέλα έχει μια πραγματικά υπέροχη φωνή.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα της βρίσκεται στο απόγειό της, και οι fans της τρελαίνονται κάθε φορά που τη βλέπουν στα social media ή ακούν ένα καινούργιο τραγούδι. Τις τελευταίες ημέρες έχει την τιμητική της, και όχι αυτό δεν οφείλεται μόνο στην εμφάνισή της στα Grammy Awards.

Η 19χρονη τραγουδίστρια έκανε μια απίστευτη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, σε σημείο που τη χαρακτηρίζεις πραγματικά αγνώριστη. Η Billie αποφάσισε να αποχωριστεί το πράσινο-μαύρο signature χρώμα των μαλλιών της, και να κάνει μια αλλαγή. Και δεν μπορούμε να σου πούμε πόσο εκπλαγήκαμε με αυτή της την απόφαση.

Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε τα μαλλιά της ξανθά, και οι fans της τρελάθηκαν. Την Τετάρτη ανέβασε μια φωτογραφία με το νέο της look, και όλα τα υπόλοιπα έγιναν μόνα τους. Λογικά θα αναρωτιέσαι τι εννοούμε με αυτό, γι’ αυτό και είμαστε εδώ για να σου εξηγήσουμε.

Η Billie έκανε ένα απίστευτο ρεκόρ με τη φωτογραφία της και καθόλου δεν έχουμε εκπλαγεί. Μοιάζει με φυσικό επακόλουθο, οπότε της λέμε ένα τεράστιο μπράβο.

Τι συνέβη όμως; Συνέχισε στη gallery και θα καταλάβεις.