Τι κοινό ενώνει 20 Ελληνίδες celebrities;

Τι κοινό ενώνει 20 Ελληνίδες celebrities;

Hint: Ξεκίνησαν την καριέρα τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Είναι αλήθεια ότι η επαγγελματική πορεία των περισσότερων ανθρώπων ξεκινά λίγο-πολύ με τον ίδιο τρόπο. Όλοι τελειώνουμε το Λύκειο, περνάμε σε μια σχολή της επιλογής μας και από εκεί και πέρα ξεκινάμε πρακτική στο επάγγελμα που έχουμε επιλέξει μέχρι να βρούμε την πρώτη μας δουλειά.

Στον κόσμο των celebrities, όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή, είναι κάπως έτσι. Για παράδειγμα, οι περισσότερες ηθοποιοί σίγουρα έχουν φοιτήσει και έχουν τελειώσει μία δραματική σχολή. Αντίστοιχα, πολλές παρουσιάστριες, για να βρεθούν να ηγούνται μιας εκπομπής, έχουν ξοδέψει άπειρες ώρες ως δημοσιογράφοι να «κυνηγούν» θέματα.

Υπάρχουν, ωστόσο, κι εκείνες οι διάσημες Ελληνίδες που… έχουν ξεκινήσει την πορεία τους με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Είναι πλέον κεντρικές παρουσιάστριες, ασχολούνται με την υποκριτική ή έχουν δικές τους επιχειρήσεις έχοντας αρχίσει την καριέρα τους κάπως αλλιώς.

Μιλάμε για εκείνα τα κορίτσια που γνωρίσαμε μέσα από διαγωνισμούς ομορφιάς. Αλήθεια θυμάσαι ποιες celebrities, που είναι τώρα στα φώτα της δημοσιότητας, συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Ομορφιάς που έκανε για χρόνια ο ANT1 (Star Hellas/ Miss Hellas/Miss Young) και που αργότερα γινόταν διαδικτυακά; Ή ποιες Ελληνίδες γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό Playmate;

Άλλες κατάφεραν και πήραν τον πολυπόθητο τίτλο σε αυτές τις διοργανώσεις και άλλες όχι. Όλες, όμως, ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και σήμερα, μετά από αρκετά χρόνια από την πρώτη τους «γνωριμία» με το κοινό, μας απασχολούν με την καριέρα τους και την καθημερινότητά τους. Δες ποιες είναι αυτές οι Ελληνίδες celebrities στην παρακάτω gallery.