Johnny Depp: Η απίστευτη εισβολή στο σπίτι του δεν θα γινόταν ούτε στις ταινίες

Johnny Depp: Η απίστευτη εισβολή στο σπίτι του δεν θα γινόταν ούτε στις ταινίες

Είναι το συμβάν αυτό ο ορισμός του «σαν στο σπίτι σου;»

Οι ληστείες φαίνεται πως είναι κάτι must στα σπίτια των αγαπημένων μας celebrities. Λίγες ημέρες μετά που έγινε γνωστή η εισβολή στο σπίτι των Harry-Meghan Markle στο Montecito της Καλιφόρνια, ο Johnny Depp έπεσε επίσης θύμα διάρρηξης. Μόνο που εδώ τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά.

Το σπίτι του διάσημου ηθοποιού ήταν προφανώς ένα καυτό σημείο για ανεπιθύμητους επισκέπτες φέτος και οι αστυνομικοί λένε ότι ο τελευταίος που εισέβαλε στο σπίτι του Johnny, έκανε τον εαυτό του να νιώσει πραγματικά σαν στο σπίτι του. Και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε.

Πηγές των αρχών λένε στο TMZ πως οι αστυνομικοί κλήθηκαν στην κατοικία του ηθοποιού στο Hollywood Hills την Πέμπτη από έναν γείτονα που εντόπισε έναν προφανώς άστεγο άνδρα να κρέμεται στην αυλή του γείτονα κοντά στην πισίνα.

Ο γείτονας είπε στην αστυνομία ότι ο άντρας απομακρύνθηκε όταν είδε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα και πήδηξε μια πύλη, η οποία τον έφερε πιο κοντά στο σπίτι του Johnny Depp. Οι πηγές ανέφεραν ότι λίγο αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από την ομάδα ασφαλείας του Depp που τους ειδοποίησε ότι κάποιος ήταν μέσα στο σπίτι του.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, ο εν λόγω διαρρήκτης δεν βρέθηκε απλά στον περίγυρο του σπιτιού, όπως ο Brooks στο σπίτι του Harry και της Meghan, αλλά κατάφερε να μπει και στο εσωτερικό. Με βεβαιότητα πάντως, και σύμφωνα με όσα έχουμε διαβάσει, σου λέμε πως το μόνο που δεν ήθελε να κάνει ο συγκεκριμένος διαρρήκτης, ήταν να κλέψει.

Για την ακρίβεια, αν μας ρωτάς, ίσως να μην του πέρασε καν από το μυαλό το να κλέψει κάτι μέσα από το σπίτι του διάσημου ηθοποιού. Αυτό που έκανε ήταν ακόμη πιο περίεργο και το σίγουρο είναι πως δεν θα έβλεπες κάτι παρόμοιο ούτε σε ταινία.

Στη gallery που ακολουθεί θα μάθεις τι ακριβώς συνέβη.