Σοκ από την εισβολή στο σπίτι της Meghan Markle και του Harry

Σοκ από την εισβολή στο σπίτι της Meghan Markle και του Harry

Τι συνέβη στους Sussexes;

Πριν από μία εβδομάδα ήμασταν εδώ και σχολιάζαμε τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, όπου και μάθαμε πολλά πράγματα για τα οποία δεν είχαμε ιδέα. Πρώτη ξεκίνησε η Meghan η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον καυγά της με την Kate Middleton και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη, για τις αυτοκτονικές τάσεις, αλλά και για τις ανησυχίες των royals για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του μωρού που γεννούσε τότε.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε και ο πρίγκιπας Harry ο οποίος σχολίασε τη σχέση με τον αδερφό του, αλλά και το γεγονός πως τους έκοψαν εντελώς τη χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα να ξοδεύουν χρήματα από αυτά που του άφησε η πριγκίπισσα Diana. Ο ίδιος ο Harry μάλιστα ανέφερε πως δεν είχε να πληρώσει ούτε την ασφάλειά τους.

Ο πρίγκιπας Harry εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά αναστατωμένος για την απώλεια των προνομίων της βασιλικής ασφάλειας και η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις γι' αυτό. Πόσο μάλλον αν σκεφτείς πως οι αστυνομικοί λένε ότι αυτός και η Meghan Markle είχαν έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη στην ιδιοκτησία τους δύο φορές κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Πηγές της αστυνομίας λένε στο TMZ πως ένας 37χρονος άντρας με το όνομα Nickolas Brooks πιάστηκε να καταπατά το σπίτι του δούκα και της δούκισσας στο Montecito, CA, την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι αξιωματικοί του σερίφη της κομητείας της Santa Barbara τον άφησαν να φύγει με προειδοποίηση.

Η προειδοποίηση ωστόσο φαίνεται πως δεν λειτούργησε, αφού οι αστυνομικοί λένε ότι ο Brooks εμφανίστηκε ξανά στην ιδιοκτησία στις 26 Δεκεμβρίου οπότε και συνελήφθη αυτή τη φορά.

Οι πηγές λένε ότι ο Brooks οδήγησε όλη τη διαδρομή από το Οχάιο, αλλά δεν είναι σαφές τι ήθελε από τον Harry και τη Meghan ή αν εκείνοι ήταν στο σπίτι τη στιγμή των επισκέψεών του.

Ο Brooks κατηγορήθηκε με το πλημμέλημα της παράβασης.

Ο Harry είπε στην Oprah όταν αυτός και η Meghan άφησαν τους ανώτερους βασιλικούς ρόλους τους και μετακόμισαν στη Βόρεια Αμερική, τα Ανάκτορα του Buckingham τους αφαίρεσαν από την ομάδα ασφαλείας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

O δούκας λέει ότι επεσήμανε ότι οι κίνδυνοι γι' αυτόν και την οικογένειά του δεν ήταν λιγότεροι παρά την αλλαγή της κατάστασής τους, αλλά ισχυρίζεται ότι αυτό δεν άλλαξε την απόφαση των ανακτόρων.

Είναι σαφές ότι η ασφάλεια εξακολουθεί να είναι μια δικαιολογημένη μεγάλη ανησυχία.