MasterChef 5: Κωνσταντίνα vs Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Τελικά ποια είναι η πιο μισητή παίκτρια;

MasterChef 5: Κωνσταντίνα vs Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Τελικά ποια είναι η πιο μισητή παίκτρια;

Το κοινό έχει αποδείξει την προτίμησή του.

Το MasterChef 3 έμεινε στη μνήμη μας χαραγμένο για έναν λόγο, και αυτός ήταν ότι δεν κέρδισε ο αγαπημένος «Κρατς». Ο Χρήστος Μπάρκας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή των οντισιόν, τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες, όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση, αφού πολύ τον παρομοίασαν με τον Clark Kent (aka Superman). Βέβαια η ατάκα αυτή που τον έκανε διάσημο από τα πρώτα δευτερόλεπτα δεν ήταν άλλη από το «κρατς».

Στο ίδιο MasterChef και όσο και αν προσπαθούσαμε να μην το σκεφτόμαστε ήταν και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Η Σπυριδούλα είχε όνειρο ζωής να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού τη νίκη πήρε ο Μανώλης Σαρρής. Η Σπυριδούλα μπορεί να μαγείρευε πάρα πολύ καλά, το έχανε όμως σε μεγάλο βαθμό στη συμπεριφορά.

Ήταν με διαφορά η πιο μισητή παίκτρια του MasterChef και αυτό το ήξεραν ακόμη και οι κατσαρόλες. Κινδυνεύει όμως πια να χάσει και αυτά τα πρωτεία, αφού το φετινό MasterChef έχει δύο παίκτριες σαν τη Σπυριδούλα. Η Μαρίνα ήδη έχει αποδειχθεί πως δεν είναι η αγαπημένη του κοινού, όμως κονταροχτυπιέται με την φίλη της Κωνσταντίνα, για το ποια είναι η πιο κακιά και μισητή παίκτρια.



Το Twitter δεν έχει ποτέ τίποτα καλό να πει για καμία από τις δύο παίκτριες του φετινού MasterChef και δεν τους αδικούμε γι’ αυτό. Ποια όμως από τις δύο είναι εν τέλει η πιο μισητή;

Στη gallery παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά tweets που έχουν γραφτεί για την Κωνσταντίνα τη ζαχαροπλάστισσα. Η απόφαση είναι δική σου.