H Μαρίνα Πατούλη ξεσπά σε κλάματα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, βιώνω έναν θάνατο»

H Μαρίνα Πατούλη ξεσπά σε κλάματα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, βιώνω έναν θάνατο»

Η Μαρίνα Πατούλη φανερά συντετρημένη μίλησε για τον χωρισμό της στην Κατερίνα Καινούριου.

Συγκλονισμένη και με πόνο ψυχής μίλησε σήμερα το πρωί η Μαρίνα Πατούλη στην Κατερίνα Καινούριου και στο «Ευτυχείτε» για τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη συντετριμμένη μίλησε για την απουσία του συζύγου της τόσο από την οικογενειακή τους στέγη όσο και από την επιμέλεια του γιού τους, Αλέξανδρου. Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών εξέφρασε τον πόνο της για την τροπή που έχει πάρει η σχέση τους αλλά και την πικρία της για τον τρόπο που την απαξιεί ο επι 35χρόνια σύντροφός της.

Η κυρία Πατούλη είπε συγκεκριμένα: «Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει όμως τώρα να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εχω να διαχειριστώ τον πόνο μου, το παιδί μου και τώρα το θέμα της υγείας μου. Εμένα ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου. Δεν έκανα πλάκα όταν έβγαινα στα κανάλια και μιλούσα... Γι' αυτό και νιώθω συντετριμμένη. Βιώνω έναν θάνατο κι αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμα χειρότερος».

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούριου αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, η κυρία Πατούλη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Θεωρώ πως σε μια πορεία πολλών χρόνων γάμου μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της και νομίζω πως γίνομαι κατανοητή. Αυτό δε με αφορά, η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Δεν έχω αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα, χωρίς να ξέρω και τον λόγο, να διαχειριστώ την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου, την αξιοπρέπειά μου».

Αναφερόμενη στην συμπεριφορά του συζύγου της ο οποίος όπως δηλώνει η ίδια, δεν επικοινωνεί πια μαζί της, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου μιλάει, δε σου εξηγεί, σε απαξιώνει για τα πάντα... Για ποιο λόγο; Θα ήθελα να το ξέρω. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή λοιπόν, εφόσον έχει δείξει αυτή την αναλγησία. Μπορεί να περνάει την κρίση του. Το καταλαβαίνω, αλλά θέλω μια επικοινωνία. Είναι ό,τι χειρίτερο μου έχει συμβεί. Θα προσπαθήσω μόνη μου να στήσω το σπίτι, το παιδί και την αγαπη σας», είπε η Μαρίνα Πατούλη εμφανώς συγκινημένη.

Δες τα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί: