Καρολίνα: Από το απόλυτο φαβορί του Survivor, στην πιο μισητή του Twitter (photos)

Καρολίνα: Από το απόλυτο φαβορί του Survivor, στην πιο μισητή του Twitter (photos)

Ποια είναι τελοσπάντων η δυναμική γυμνάστρια και επιχειρηματίας; 

Το Survivor συνεχίζεται εντατικά με τους παίκτες πια να έχουν γίνει μέλη της οικογένειάς μας, καθώς περισσότερο βλέπουμε αυτούς, παρά τους πραγματικούς μας συγγενείς. Και αφού παρακολουθούμε το δράμα του Τριαντάφυλλου, που όλοι τον έχουν κάνει πέρα και κανένας δεν του δίνει τροφή, παράλληλα παρατηρούμε και την… άνθιση μίας νέας δυναμικής παρουσίας η οποία δεν μασάει τα λόγια της.

Πρόκειται για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία μεγάλωσε στον Καναδά και από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, η ομάδα των «Κόκκινων» κατάφερε να γνωρίσει ένδοξες στιγμές.

Η ταχύτητα και το γυμνασμένο της κορμί δεν έχουν περάσει απαρατήρητα, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει το έπαθλο.

Και ενώ η Καρολίνα με την είσοδό της, είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, όσο περνάει ο καιρός, οι θαυμαστές της μειώνονται αισθητά. Ο λόγος είναι οι συνεχείς συγκρούσεις της με τον Τριαντάφυλλο αλλά και οι -τουλάχιστον φαινομενικά-άδικες επιθέσεις της στη Μαριάνθη.

Ήδη το Twitter έχει ξεσπαθώσει εναντίον της, ενώ αρκετοί πλέον δεν την θεωρούν και φαβορί. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, η οποία αν μη τι άλλο, προσδίδει την απαραίτητη… αίγλη σε ένα παιχνίδι επιβίωσης.

Παρακάτω λοιπόν, έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα social media της παίκτριας αλλά και κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της: