Katy Perry-Orlando Bloom: H αποκάλυψη για την σεξουαλική τους ζωή ξαφνιάζει

Katy Perry-Orlando Bloom: H αποκάλυψη για την σεξουαλική τους ζωή ξαφνιάζει

Αυτό δεν περιμέναμε να το ακούσουμε.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ο Orlando Bloom και η Katy Perry δεν μοιράζονται μόνο την κοινή τους αγάπη για την τέχνη, αλλά και για την κοινή τους αγάπη για την νεογέννητη κόρη τους. Το ζευγάρι ,που έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Αύγουστο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς -όπως φαίνεται- έχει βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό.

Ο Orlando Bloom όμως μόλις έκανε νέες αποκαλύψεις για τη σχέση τους και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν ήταν αυτές που αναμέναμε ν' ακούσουμε. Ο 44χρονος ηθοποιός του Χόλυγουντ μίλησε με ειλικρίνεια για τα όσα βιώνουν εκείνος και η Katy Perry το τελευταίο διάστημα, και τα αποκάλυψε όλα.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος είναι εδώ και καιρό αρραβωνιασμένος με την πασίγνωστη star της pop, (τα δημοσιεύματα βέβαια λένε πώς έχουν παντρευτεί κρυφά), σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Guardian» αποκάλυψε πώς κυλά η ζωή τους ως γονείς αλλά και ως σύντροφοι, μετά από τη γέννηση της κόρης τους.



Από τότε που έγινε μπαμπάς, ο Bloom έχει αποκαλύψει ξεκάθαρα πως βιώνει την πατρότητα με τον πιο όμορφο τρόπο και πως νιώθει τρισευτυχισμένος που η ζωή τον ευλόγησε να γίνει πατέρας.

Στη συνέντευξη λοιπόν δε δίστασε να μιλήσει ανοικτά και για την σεξουαλική του ζωή, με περίσσια και αφοπλιστική ειλικρίνεια, κάνοντας το κοινό να ξαφνιαστεί.