Sarah Jessica Parker: To σπάνιο συγκινητικό μήνυμα αγάπης προς τον Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker: To σπάνιο συγκινητικό μήνυμα αγάπης προς τον Matthew Broderick

Δεν την έχουμε συνηθίσει να εκφράζεται δημόσια για την προσωπική της ζωή και προχθές το έκανε και ήταν άκρως συγκινητικό.

Την περασμένη Κυριακή, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση «Sex and the City», μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

Όχι, δεν είχε να κάνει με τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά με την προσωπική της ζωή. Η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας δεν μας έχει συνηθίσει εξάλλου σε αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή γι΄ αυτό και το προχθεσινό της post έκανε αίσθηση.

Η Sarah Jessica Parker προσπαθεί να διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια πολύ προσεκτικά τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο τη σχέση με τα παιδιά της όσο και με τον σύζυγό της, Matthew Broderick. Ο επίσης διάσημος ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απέχει από τον κινηματογράφο, έκλεισε την περασμένη εβδομάδα τα 56 του χρόνια και η σύζυγός τους μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία που αποτύπωνε τη στιγμή.

Παρόλο που έχουν γραφτεί πολλά για τη σχέση τους τα τελευταία χρόνια, οι δυο τους δε φαίνεται να δίνουν σημασία, επιβεβαιώνοντας συνεχώς το γεγονός ότι είναι πάντα μαζί και ευτυχισμένοι. Να θυμίσουμε πως το διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ παντρεύτηκε στις 19 Μαΐου του 1997 και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά: τα δίδυμα Tabitha και Loretta, που είναι σήμερα 11 ετών, και τον μεγαλύτερο γιο τους, τον 18χρονο James Wilkie.


https://www.instagram.com/p/B3qW37hl-34

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του Matthew Broderick στο «SiriusXM's Quarantined with Bruce» τον περασμένο Νοέμβριο, ο Broderick μίλησε για τη σχέση του με την Jessica Parker. Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο, ο Broderick αστειεύτηκε λέγοντας: «Συνεχίζω να διαβάζω «επικοινωνία» και το «είναι η καλύτερη μου φίλη». Δεν ξέρω καθόλου το μυστικό», παραδέχτηκε, «αλλά εγώ, ξέρετε, είμαι πολύ ευγνώμων και την αγαπώ. Είναι καταπληκτικό. Εννοώ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει τόσος καιρός. Δεν το έχω καταλάβει. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο γιος μου είναι 18».



Σε συνέντευξή της η Sarah Jessica Parker το 2018, είχε αναφερθεί κι εκείνη στη σχέση τους. «Φαίνεται τόσο ανόητο, αλλά νομίζω ότι είσαι πολύ τυχερός αν σου αρέσει ο σύντροφός σου. Προσωπικά μου αρέσει ακόμα πολύ. Είμαι σίγουρη ότι τον ενοχλώ και με ενοχλεί, αλλά κυριολεκτικά μαθαίνω γι 'αυτόν κάθε μέρα. Νομίζω ότι ο γάμος έχει πολλή ζωτικότητα. Είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός που μπορεί να απογειωθεί», είχε δηλώσει η διάσημη ηθοποιός στο περιοδικό People.

Πώς εξέφρασε την αγάπη της η star του Χόλυγουντ στον σύζυγό της; Δες στη gallery που ακολουθεί.