Kris Jenner-Chrissy Teigen: Δε θα πιστέψεις τι κάνουν μαζί

Kris Jenner-Chrissy Teigen: Δε θα πιστέψεις τι κάνουν μαζί

Κι όμως, οι δύο stars το τόλμησαν.


Αυτό κι αν είναι συνεργασία-έκπληξη! Ποιος θα το περίμενε πως η Kris Jenner και η Chrissy Teigen θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σ' ένα project για το οποίο δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας.



H 65χρονη μαμά των Kardashian-Jenner και πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου reality «Keeping Up with the Kardashians» μαζί με το πρώην μοντέλο και νυν συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα νέο brand που υπόσχεται να αλλάξει την καθημερινότητά μας.



Συγκεκριμένα η 35χρονη Chrissy Teigen και η Jenner έδωσαν τα χέρια με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Good American, Emma Grede, για να κυκλοφορήσουν μια σειρά προϊόντων οικιακού καθαρισμού με την ονομασία Safely.

Όπως ανακοίνωσε αποκλειστικά το αμερικάνικο περιοδικό People, η συλλογή θα περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης όπως κρέμες χεριών, σαπούνι χεριών, απολυμαντικό χεριών, καθαριστικό για τις γυάλινες επιφάνειες, καθαριστικά ευρείας χρήσης καθώς και πολλά άλλα προϊόντα για το σπίτι.

safety10




Την είδηση προϊδέασε η Chrissy Teigen μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ανέβασε χθες το βράδυ μια φωτογραφία από την εν λόγω συνεργασία. Και η Kris Jenner όμως δεν έμεινε άπραγη. Από τα δικά της account ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, από την νέα φωτογράφιση της εταιρίας. Όπως δηλώνει και η Good American,η σειρά Safely είναι «αφιερωμένη στον καθαρισμό με φυσικά αρώματα». Όσο για τις τιμές, δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο θα κοστίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα.



Μ' ένα ξεκαρδιστικό video που παρουσίασε η εταιρία στο Instagram account της, οι δύο stars φαίνεται να μαλώνουν. Βλέπουμε λοιπόν την Jenner και την Teigen να συνομιλούν δίνοντας ιδέες για το νέο αυτό concept. «Θέλω τη δική μου σειρά προϊόντων γιατί, ειλικρινά, όλοι έχουν ήδη», αστειεύεται η Teigen στο video. Η Jenner από την άλλη μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με την Teigen, προσθέτοντας ότι «ελπίζει ότι οι ιδέες της Teigen δεν θα είναι πραγματικά... ανόητες».


https://www.instagram.com/p/CMuyBmuBgKx


Στο videο η Teigen μοιράζεται μερικές επιχειρηματικές της ιδέες, καμία από τις οποίες όμως δε φαίνεται να εγκρίνονται από την Jenner.

Δες τις δύο γυναίκες μαζί, σε μια διαφορετική -ομολογουμένως- φωτογράφιση, για την καμπάνια της νέας τους συνεργασίας.