Μαριαλένα- Σάκης- Λιβάνης: Όλη η αλήθεια για το ερωτικό τρίγωνο του Survivor

Μαριαλένα- Σάκης- Λιβάνης: Όλη η αλήθεια για το ερωτικό τρίγωνο του Survivor

Μαριαλένα Ρουμελιώτη- Σάκης Κατσούλης- Γιώργος Λιβάνης: Το ερωτικό τρίγωνο του Survivor.

Το ατύχημα του Σάκη Κατσούλη στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, την ώρα που ο παίκτης της μπλε ομάδας έτρεχε στην ακροθαλασσιά, τον έφερε ακόμα πιο κοντά με την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης ζήτησε από τη Μαριαλένα να αλλάξει θέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και να κοιμηθεί δίπλα του, σε περίπτωση που χρειαζόταν κάτι τη νύχτα.

Εκείνη δέχτηκε και τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα:
«Όπως κι εγώ, αν χτύπα ξύλο Παναγίτσα μου χτυπούσα, θα ήταν το πρώτο άτομο που θα ζητούσα τη βοήθειά του».



Αυτή η κίνηση της Μαριαλένας, σχολιάστηκε ποικιλότροπα, μιας και η παίκτρια μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης έχοντας δεσμό με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Και αν απορείς τι συμβαίνει με το ερωτικό αυτό τρίγωνο, η ενημέρωση ήρθε από την εκπομπή Ευτυχείτε με ένα μήνυμα που ήρθε απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο όπου γυρίζεται το Survivor.

Το μήνυμα αυτό αποκάλυψε πως πριν μπει στο παιχνίδι τόσο η Μαριαλένα όσο και το αγόρι της, ο Γιώργος Λιβάνης, γνώριζαν πως στο ριάλιτι θα μπει και ο πρώην της Σάκης:

«Υπάρχουν διάφορα spoilers που λένε πως η Μαριαλένα σχολιάζεται στην Αθήνα για τη σχέση της με τον Σάκη. Η Μαριαλένα δεν έχει μάθει για ό,τι σχολιάζεται, ούτε και η μαμά της έχει επικοινωνήσει μαζί της μέσω της παραγωγής. Η Μαριαλένα και ο Γιώργος Λιβάνης, ήξεραν πως ο πρώην της Σάκης, θα μπει στο παιχνίδι, από τις 6 Δεκεμβρίου.

Η Μαριαλένα, μετά τον πρώτο μήνα στο παιχνίδι, φαντάστηκε πως ο πρώην της δεν θα μπει τελικά στο παιχνίδι αλλά όταν τον είδε την πείραξε τελικά πως εκείνος, ο Σάκης δηλαδή, μπήκε μαζί με την Χριστίνα, η οποία θεωρούσε πως είναι η νυν του».



Πάντως, μέχρι και ο Ατζούν, στη διάρκεια παρουσίασης του τούρκικου Survivor, μίλησε για τη Μαριαλένα και τον Σάκη, αποκαλύπτοντας στους Τούρκους παίκτες πως στο Ελληνικό Survivor, υπάρχουν δύο πρώην, ο Σάκης και η Μαριαλένα, που έχουν έρθει κοντά και κοντεύουν να γίνουν και πάλι νυν.



Πάντως, το τρίτο πρόσωπο της σχέσης αυτής, ο Γιώργος Λιβάνης, έκανε μια περίεργη αφιέρωση στην Μαριαλένα πιθανότατα, την οποία είδαμε μετά τη συνάντηση που είχε ο τραγουδιστής με τον συμπαίκτη της καλής του στο παιχνίδι, ο οποίος αποχώρησε, τον Πάνο Καλίδη.

Ο Λιβάνης, τραγούδησε όλο νόημα στην κάμερα το τραγούδι του «Που και που με θυμάσαι»!



Στην gallery παρακάτω θα δεις όλο το timeline αυτής της περίεργη σχέσης με νυν, πρώην και παρολίγο νυν.