Survivor ανατροπή: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε γιατί ο Νίκος ψήφισε τη Χριστίνα

Survivor ανατροπή: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε γιατί ο Νίκος ψήφισε τη Χριστίνα

Αυτό το συμβούλιο του Survivor ήταν γεμάτο δάκρυα.

Η ένταση ήταν μεγάλη, τα δάκρια πολλά και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση σίγουρα δεν θέλουν να φύγουν λίγο πριν το πάρτι για την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor.

Ήδη, η Άννα- Μαρία Βέλλη ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το συμβούλιο της Δευτέρας και την Τρίτη (23/3/2021) οι μπλε έχασαν ακόμα μία μάχη για την ασυλία όπως φάνηκε επίτηδες.

Ο Αλέξης Παππάς σχεδόν παραδέχτηκε πως δεν είχε διάθεση να παίξει με τον ίδιο ενθουσιασμό και ο James Καφετζής ψηφίστηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι δύο δηλαδή της υποομάδας μέσα στους μπλε είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον Νίκο Μπάρτζη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, να δίνει τελικά τη Χριστίνα Κεφαλά ως τρίτη προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Χριστίνα που ούτε χτες αποδεσμεύτηκε από το κολάρο στον αυχένα της, ξέσπασε σε κλάματα, κατηγόρησε τον Νίκο για τον τραυματισμό της και δήλωσε με κάθε τρόπο στο τηλεοπτικό κοινό πως θέλει να παραμείνει. Η παίκτρια που φημολογούνταν πως είναι ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη, κάτι που και ο ίδιος διέψευσε, με ένταση και με δάκρυα στα μάτια κατηγίρησε τον Νίκο Μπαρτζή για την επιλογή του αυτή τονίζοντας:

«Ο τραυματισμός μου ήταν σίγουρα ένα μεγάλο τράνταγμα για μένα, ωστόσο δεν τα παρατάω. Θέλω να μείνω στο παιχνίδι, δεν το βάζω με τίποτα κάτω. Και δέκα φορές να πέσω, θα σηκωθώ 100. Και 200 και 300! Δεν νομίζω ότι για μένα έχει τελειώσει το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να φύγω. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι έχω ακόμα να δώσω, να μάθει ο κόσμος για μένα και για τον χαρακτήρα μου, για την αγωνιστικότητα μου. Είναι πολύ νωρίς να φύγω. Βλέπουμε ότι το παιχνίδι είναι μια στρατηγική. Τα τρία αυτά άτομα λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Είναι μια αδικία για ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται εδώ. Που δεν έχω δημιουργήσει ούτε ένα πρόβλημα. Εφόσον εγώ παραμένω στο παιχνίδι και σηκώνομαι σε δύο μέρες, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου πει για την υγεία μου το παραμικρό! Και δεν σου το επιτρέπω. Είμαι πολύ περήφανη και στη μάνα μου τώρα που με βλέπει»!



Βέβαια, επειδή όλοι απορούν για το τι έχει συμβεί και ο Μπάρτζης, με αφορμή την ατομική του ασυλία δεν ψήφισε κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά της έτερης υποομάδας στους μπλε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε την πιο λογική και δίκαιη εξήγηση.