Τι κοινό έχει ο Σάκης Κατσούλης του Survivor με τον Γιώργο Λιβάνη;

Τι κοινό έχει ο Σάκης Κατσούλης του Survivor με τον Γιώργο Λιβάνη;

Στοιχηματίζουμε πως δεν πρόκειται να το βρεις.

Πριν από περίπου έναν μήνα το Survivor έζησε μεγάλες στιγμές, όταν μπήκε μέσα στο reality ο Σάκης Κατσούλης, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Και θα μας πεις «οκ» τρεις νέοι παίκτες ακόμη, ανάμεσα στους τόσους που είδαμε να μπαίνουν φέτος στο Survivor. Την ίδια μέρα στην κόκκινη ομάδα είδαμε να μπαίνει ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Όμως και πάλι η μπλε ομάδα μονοπώλησε τον ενδιαφέρον του κοινού για έναν λόγο. Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας και όπως καταλαβαίνεις μια αμηχανία υπήρχε –και όχι μόνο-.

Έκτοτε, έχουμε δει τον Σάκη να αποδεικνύεται σε ένα βασικό γρανάζι της μπλε ομάδας, και τη Μαριαλένα να φεύγει από το μπλοκ των Άννα Μαρία, James, Νίκου, και να συντάσσεται στο πλευρό του πρώην της. Αρχικά γνωρίζαμε από λεγόμενα της Μαριαλένας πως δεν είχαν χωρίσει και με τις καλύτερες διαθέσεις.

Ωστόσο αυτό που παρατηρούμε τόσο καιρό είναι μια άψογη σχέση μεταξύ τους, παρά το γεγονός πως πίσω στην Ελλάδα η Μαριαλένα έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη. Γενικά κάπου έχουμε αρχίσει να χάνουμε το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους και ας λέει ο Τριαντάφυλλος πως ο Σάκης είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μαριαλένα.

Αυτό ωστόσο στο οποίο αξίζει να αναφερθούμε, είναι στο τι κοινό έχουν ο Σάκης και ο Γιώργος, και όχι δεν εννοούμε τη Μαριαλένα. Μπορείς μήπως να φανταστείς;

Αν δυσκολεύεσαι μπες στη gallery και θα καταλάβεις.