Συνέντευξη Meghan – Harry: Το ακυκλοφόρητο υλικό που θα «κάψει» τους royals

Συνέντευξη Meghan – Harry: Το ακυκλοφόρητο υλικό που θα «κάψει» τους royals

Η συνέντευξη σόκαρε το κοινό, αλλά φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Ίσα ίσα.

Με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Τα παιδιά κάνουν απρόβλεπτες -για τις νόρμες- κινήσεις, οι οποίες προσανατολίζονται μεν στη δική τους ευημερία, ωστόσο, έχουν την τάση να ταράζουν τα ήρεμα κατά τα φαινόμενα νερά της βασιλικής οικογένειας.

Η συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Oprah ανήκει σε ακριβώς αυτά τα τελευταία περιστατικά. Οι δυο τους κάθισαν για άλλη μία φορά δίπλα-δίπλα, όμως, για εκείνη την περίσταση, είχαν πάρει την απόφαση να κάνουν αποκαλύψεις.




Οι ισχυρισμοί τους είχαν περάσει από το μυαλό των φανς τους, αλλά από τη φαντασία μέχρι την πραγματικότητα υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ξαφνικά, η Meghan βρέθηκε να αναφέρεται σε περιστατικά μέσα στο παλάτι που έκαναν το κοινό να ανατριχιάσει. Μίλησε για τον προβληματισμό που είχαν οι royals για το χρώμα του μωρού και για μία γενικά επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση στην οποία υποβλήθηκε και η οποία την έφτασε σε σημείο μέχρι και να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η συνέντευξη ήταν για μέρες το πρώτο θέμα συζήτησης. Και λογικό. Μας θύμισε για λίγο εποχές Diana που είχε επιλέξει το BBC ως το κανάλι που θα πρόβαλε δημόσια όσα της συνέβαιναν.

Πρόσφατες πληροφορίες, όμως, έρχονται να κάνουν μία αποκάλυψη που έχει τη δυναμική να «κάψει» πολλά πρόσωπα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες.