Survivor: Εκτός αγωνίσματος πέντε παίκτες. Αναστάτωση στη μπλε ομάδα

Survivor: Εκτός αγωνίσματος πέντε παίκτες. Αναστάτωση στη μπλε ομάδα

Αυτό δεν θα περάσει έτσι.

Κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε κανένα από τα Survivors συνέβη σήμερα και όπως όλα δείχνουν η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο δεν είναι ελεγχόμενη. Όλα ξεκίνησαν όταν η μπλε ομάδα έσπασε σε δυο κομμάτια και όπως ήδη θα έχεις καταλάβει και μόνη σου, υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ των παικτών που φαίνεται πως δεν πρόκειται να επιλυθούν.

James Καφετζής , Άννα- Μαρία Βέλλη -οι οποίοι είναι και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση- και Νίκος Μπάρτζης, είναι η μια υποομάδα η οποία με τις υποχθόνιες τακτικές τους έχουν απομονωθεί. Αποτέλεσμα των ανεξήγητων συμπεριφορών τους είναι φυσικά η στάση των υπόλοιπων παικτών, η σημερινή όμως κίνησή τους δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.



Όπως ήδη είχε γίνει γνωστό από το trailer του σημερινού επεισοδίου του Survivor, πέντε άτομα της μπλε ομάδας αποφάσισαν να μην αγωνιστούν, ωστόσο οι εξελίξεις μας έπιασαν και εμάς απροετοίμαστες. Η ανακοίνωση ήρθε πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός την έναρξη του παιχνιδιού και πρέπει να σου πούμε πως η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σάκης, Ελευθερία, Μαριαλένα, Αλέξης αλλά και Χριστίνα- η οποία είναι τραυματίας- δεν θα διαγωνιστούν σήμερα.

Φυσικά η απόφαση αυτή, αφήνει τα παιδιά της μπλε ομάδας- όσα απέμειναν- ανήμπορα να ανταπεξέλθουν στο σημερινό αγώνισμα. Τώρα θα μας ρωτήσεις, αυτό επιτρέπεται;

Διάβασε περισσότερα στη gallery.