Survivor «ανταρσία»: Η απόφαση που εξαγρίωσε το Twitter με αδιανόητα σχόλια

Survivor «ανταρσία»: Η απόφαση που εξαγρίωσε το Twitter με αδιανόητα σχόλια

Κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει το κοινό με την προβολή του χτεσινού επεισοδίου.

Δύσκολα τα πράγματα στο Survivor. Όσο προχωράνε οι εβδομάδες, η κούραση από την πείνα και τα αγωνίσματα γίνεται όλο και πιο εμφανής. Λογικό, αφού αυτές οι συνθήκες δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολες για έναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι αποκλεισμένος μαζί με άλλους -όχι της επιλογής του- σε ένα νησί.

Χτες, συγκεκριμένα, ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Κι αυτό, γιατί συνέβη κάτι που κανείς δε θα περίμενε ότι συνέβαινε. Η μπλε ομάδα μπήκε σε μία κατάσταση «εμφύλιου» πολέμου. Η απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να θέσει σε υποψηφιότητα τη Χριστίνα Κεφαλά δεν άρεσε σε αρκετά μέλη της ομάδας, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να μην αγωνιστούν.




Τι έγινε τελικά; Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Αλέξης Παππάς απείχαν από το αγώνισμα, αφήνοντας την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή να βρεθούν μόνοι στις επάλξεις.

Κόντρα στα προγνωστικά, η τριάδα τα κατάφερε, νίκησε τους αντιπάλους και πήρε το έπαθλο του φαγητού.

Το Twitter βλέποντας τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά του εξαγριώθηκε. Τα σχόλια που έγιναν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δεν είχαν προηγούμενο και εξέφρασαν όλο το μέγεθος των νεύρων που μετέφεραν οι θεατές με τη βοήθεια των πληκτρολογίων τους.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 12 από αυτά που δεν πρόκειται να ξεχάσεις.