Η Σοφία Καρβέλα έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση για την 25η Μαρτίου

Η Σοφία Καρβέλα έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση για την 25η Μαρτίου

Οι περισσότεροι celebrities έκαναν μία ανάρτηση για την ημέρα, αλλά η κόρη της Άννας Βίσση ξεχώρισε. 

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το μεγαλείο της σημερινής ημέρας. Ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση δημιουργεί πια τέτοιες εικόνες στο μυαλό μας που ό,τι έπεται παραμένει απλή λεπτομέρειες μπροστά στο δέος της περίστασης. Ωστόσο, ένα τόσο σπουδαίο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης απαιτεί κάθε τιμή που μπορεί να του προσφερθεί.

Ανάμεσα σε όλες τις πρωτοβουλίες που αποφασίστηκαν, ο κόσμος μέσω των λογαριασμών του στα social media πήρε τον λόγο δημοσιεύοντας αναρτήσεις με εικόνες, βίντεο και λεκτικά προς τιμής της ημέρας.

Οι celebrities αξιοποιώντας το μέγεθος του κοινού τους έδωσαν τη δική τους συμμετοχή με τα posts τους. Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που θέλησαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με τους followers τους.

Η Σοφία Καρβέλα, μία γυναίκα που ξέρουμε ότι δε συνηθίζει να μένει αμέτοχη, έκανε μία ανάρτηση που μας γέμισε συγκίνηση. Αυτή ουσιαστικά περιλάμβανε μία σειρά από φωτογραφίες που αποτυπώνουν σπουδαίες εικόνες της χώρας.

Οι εν λόγω εικόνες έχουν μεγάλη δυναμική και δε χρειάζονται περαιτέρω επεξήγηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθείς να σε παρασύρουν και να νιώσεις για άλλη μια φορά υπερηφάνεια.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.