Jennifer Lopez: Η φωτογραφία που «προδίδει» τη σχέση της με τον A-Rod

Jennifer Lopez: Η φωτογραφία που «προδίδει» τη σχέση της με τον A-Rod

Μήπως τα πράγματα είναι, τελικά, όπως ακριβώς φαίνονται;

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τη σχέση της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez. Εκεί που τους είχαμε αφήσει αρραβωνιασμένους να περιμένουν την ημέρα του γάμου τους -η οποία πήγαινε, βέβαια, από αναβολή σε αναβολή, αλλά πού να φανταστούμε τι θα ακολουθούσε- ξαφνικά κυκλοφόρησαν νέα περί χωρισμού.

Για δύο μέρες όλος ο πλανήτης βρέθηκε να συζητάει τη διάλυση της σχέσης ενός από τα πιο λαμπερά και φαινομενικά αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ώσπου ξαφνικά οι δυο τους έκαναν μία κοινή δήλωση στην οποία διέψευδαν μεν το τετελεσμένο του χωρισμού, όμως παραδέχονταν ότι βρίσκονται σε μία φάση που δουλεύουν τα προβλήματά τους.




Ο A-Rod εθεάθη στους δρόμους της Αμερικής και, όταν ένας δημοσιογράφος τον πέτυχε και τον ρώτησε αν είναι single, εκείνος δήλωσε ξεκάθαρα με το χέρι του πως όχι.

Τώρα, όμως, και εκεί που ουσιαστικά δε γνωρίζαμε περισσότερα για το ζεύγος και τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε μία φωτογράφιση. Το θέαμα είναι για μία ακόμα φορά εντυπωσιακό, όμως εμείς εστιάσαμε κάπου αλλού.

Στην εν λόγω φωτογραφία υπάρχει μία λεπτομέρεια που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον της σχέσης της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την ανάρτηση.