Άγριες κατηγορίες για την Madonna: Τι έκανε πάλι και ξεσήκωσε αντιδράσεις

Άγριες κατηγορίες για την Madonna: Τι έκανε πάλι και ξεσήκωσε αντιδράσεις

Η Madonna είναι γνωστή για την αγάπη που έχει να τραβά επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Από την πρώτη της εμφάνιση -πριν από πολλά χρόνια- μέχρι και σήμερα, που έχει φτάσει αισίως τα 62, η διάσημη τραγουδίστρια δεν σταματά να προκαλεί με τον τρόπο της.

Τι έκανε όμως πάλι και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους fans της σε ολόκληρο τον κόσμο; Γιατί η διάσημη show woman έχει το «χάρισμα» να ταρακουνά τα νερά σε όλα τα social media με ένα και μόνο της post.

Η χρήστης του TikTok, Amelia M. Goldie, ισχυρίστηκε σε ένα video της ότι η 62χρονη βασίλισσα της pop, έβαλε το πρόσωπό της στο σώμα της Goldie, ενώ προωθούσε το άλμπουμ «Rebel Heart» μέσω του Instagram το 2015.

Η 28χρονη Goldie είπε στο BuzzFeed ότι «πίστευε ότι ήταν αστείο» όταν είδε για πρώτη φορά την ανάρτηση και δεν την πήρε σοβαρά μέχρι που είδε ότι δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας. Η κοπέλα είπε συγκεκριμένα: «Προσπάθησα να επικοινωνήσω δύο φορές μέσω του Instagram με την ομάδα της, χωρίς καμία απάντηση…».

Ενώ η Madonna δεν έχει μιλήσει ακόμη για το θέμα, οι οπαδοί την καλούν να πάρει θέση σχετικά με τη Goldie.

Δες για ποια φωτογραφία μιλάμε για να καταλάβεις τι έκανε διάσημη τραγουδίστρια που εξόργισε το κοινό της...