Survivor: Αυτό που έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος για την κοπέλα του θυμίζει ταινία

Survivor: Αυτό που έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος για την κοπέλα του θυμίζει ταινία

Οι κολλητοί του Ηλία Μπόγδανου πρόδωσαν το μυστικό του. 

Στις Roomies του Mega βρέθηκαν οι δύο κολλητοί φίλοι του Ηλία Μπόγδανου, ο Βασίλης Ζώης και ο Αλέξανδρος Κηρύκος, οι οποίοι μίλησαν για τη φιλία τους με τον Ηλία Μπόγδανο και όλα αυτά που τους συνδέουν.

Εκεί έγινε και η μεγάλη αποκάλυψη που φανέρωσε την τρυφερότητα του τραγουδιστή, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στο Survivor και στην κόκκινη ομάδα.

Οι φίλοι του τραγουδιστή, μίλησαν για τη βαθιά φιλία που τους συνδέει από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών και αποκάλυψαν το σχέδιο που κατέστρωσε ο Μπόγδανος για χάρη της καλής του, πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.



Οι δύο κολλητοί του έχουν αναλάβει μια δουλειά που θυμίζει πολύ του «ΥΓ. Σ' αγαπώ», την χολιγουντιανή ταινία που μας έχει γεμίσει δάκρυα όποτε κι αν την έχουμε δει.

«Είμαστε φίλοι από τα 15. Πάθαμε σοκ όταν θα έμπαινε στο παιχνίδι. Είναι ο καλύτερος συγκάτοικος. Χάρηκε. Όταν αδικείται και όταν πεινάει φτάνει στα όρια. Για κανέναν άλλο λόγο δε θα νευριάσει. Έχει τα φόντα να κερδίσει. Μας έχει αναθέσει να προσέχουμε την κοπέλα του, να την έχουμε από κοντά. Πριν φύγει μου άφησε γράμματα και βιντεάκια με ημερομηνίες, πότε να παίρνει το κάθε ένα. Παλιός καλός ρομαντισμός», αποκάλυψαν οι φίλοι του Ηλία Μπόγδανου.

Ποιο είναι όμως το τυχερό κορίτσι; Η πρώην παίκτρια του GNTM Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία παρακολουθούσε και αυτή την εκπομπή.



Δες την πανέμορφη κοπέλα μαζί με τον Ηλία στην παρακάτω gallery.