Survivor: Το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης έφερε και τα πιο απίθανα tweets

Survivor: Το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης έφερε και τα πιο απίθανα tweets

Και τι δεν σχολίασαν οι χρήστες του Twitter!

Με ένταση ξεκίνησε το επεισόδιο της ένωσης των ομάδων του Survivor. Πριν η κόκκινη ομάδα υποδεχθεί στη δική της παραλία την μπλε ομάδα, υπήρξε επεισοδιακός τσακωμός του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα για τη δημιουργία αυτοσχέδιας τουαλέτας στην καλύβα που είχαν φτιάξει οι διάσημοι αρχικά.

Σύντομα, τα πνεύματα ηρέμησαν και σιγά-σιγά άρχισε η προετοιμασία των παικτών για το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης. Οι διαγωνιζόμενοι έκαναν μπάνιο μετά από καιρό, μοσχοβόλησαν και ετοιμάστηκαν για ένα αξέχαστο πάρτι με φαγητό, που τόσο καιρό στερήθηκαν, με τραγούδι και guest star τον Jason Derulo. Μάλιστα, στην αρχή του πάρτι εμφανίστηκε και ο Ατζούν Ιλιτζάλι, συστήνοντας στου Έλληνες παίκτες τους διαγωνιζόμενους του τουρκικού Survivor και εν συνεχεία όλοι μαζί απόλαυσαν τα κοκτέιλ τους.

https://www.instagram.com/p/CM-V_QogO7i

Το αποψινό πάρτι δεν είχε απλά φαγητό. Είχε καθαρά ελληνικό μενού, το οποίο είχε επιμεληθεί ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ενώ οι παίκτες συμμετείχαν σε διαγωνισμό τραγουδιού που στο τέλος είχε και δώρο. Τι δώρο; Ο νικητής πρόκειται να συμμετάσχει ως guest στο πάρτι ένωσης του επόμενου Survivor. Από το δώρο, βέβαια, εξαιρέθηκαν οι επαγγελματίες τραγουδιστές, δηλαδή ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Ηλίας Μπόγδανος για ευνόητους λόγους.

Πάντως, οι διαγωνιζόμενοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους και το παρακάτω βίντεο θα σου το αποδείξει αυτό. Το καλύτερο, ωστόσο, ήταν τα σχόλια που έκαναν για την ένωση οι χρήστες του Twitter. Από την ανανεωμένη εμφάνιση ανδρών και γυναικών, τις συμπεριφορές των παικτών, το φαγητό μέχρι και τις φωνητικές ικανότητές τους, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο. Δες τα στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις όσα σου λέμε.