Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για τον σταρ από το πάρτι ένωσης που περιμένει παιδί

Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για τον σταρ από το πάρτι ένωσης που περιμένει παιδί

Είναι άραγε κάποια καινούργια μόδα αυτό;

Ένα από τα καλύτερα επεισόδια του Survivor παρακολουθήσαμε εχθές το βράδυ, όπου και πραγματοποιήθηκε το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων. Οι παίκτες έφαγαν, έκαναν μπάνιο, ήπιαν τα κοκτέιλ τους στη Δομινικανή δημοκρατία και δεν σου το κρύβουμε ζηλέψαμε απίστευτα την όλη κατάσταση μετά από τόσους μήνες καραντίνας.

Εκτός από το πάρτι της ένωσης βέβαια είχαμε και την συναυλία του Jason Derulo, ο οποίος τραγούδησε για τους παίκτες των Survivor Ελλάδας, Τουρκίας και Ρουμανίας. Κι εκεί μια νοσταλγία μας έπιασε, αλλά μάθαμε και κάτι που πραγματικά μας χαροποίησε.

Ο διάσημος τραγουδιστής βρήκε την καταλληλότερη μέρα για να ανακοινώσει κάτι που θα έκανε πολύ χαρούμενους τους fans του. Το όνομα του ήταν ήδη trend στις μηχανές αναζήτησης και μετά την ανακοίνωσή του, δεν σταμάτησαν να τον ψάχνουν. Ο Jason Derulo ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account του πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Η σύντροφός του Jena Frumes είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, και ο τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας Jena», έγραψε στο caption του video ο Jason και τα likes έπεσαν βροχή.



Η Jena από την άλλη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φοράει ένα κοραλί εφαρμοστό φόρεμα που τονίζει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ο Jason πίσω της την αγκαλιάζει τρυφερά και της χαϊδεύει την κοιλιά. «Μαμά και μπαμπάς», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της εκείνη.

Ωστόσο υπάρχει κάτι περίεργο ανάμεσά τους που μας παραξένεψε. Δες στη gallery παρακάτω τι εννοούμε.