Survivor-Ένωση: Τα νούμερα τηλεθέασης και η σύγκριση με το 2017 (photos + videos)

Survivor-Ένωση: Τα νούμερα τηλεθέασης και η σύγκριση με το 2017 (photos + videos)

Άγγιξαν τα μυθικά νούμερα εκείνου του επεισοδίου; 

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ήταν αλλιώτικο από τα άλλα, μιας και είχαμε το μεγάλο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων, όπου οι παίκτες χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ξεχνώντας για λίγο τις κόντρες και τις ίντριγκες που έχουν μεταξύ τους.

Ο διεθνούς φήμης star, Jason Derulo ήταν επίσης εκεί για ένα απίστευτο μουσικοχορευτικό show, με τους παίκτες να τα δίνουν κυριολεκτικά όλα!

Το συγκεκριμένο πάρτι, είναι κάτι σαν θεσμός για το Survivor, μιας και έχει συμβεί σε όλες τις σεζόν που έχουν προβληθεί από τον ΣΚΑΙ. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τα πλάνα του Ντάνου να κάνει το μπανάκι του και το νερό να τρέχει στους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς.

Αν θυμάσαι, το επεισόδιο εκείνο, του 2017, είχε αγγίξει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, φτάνοντας μέχρι και το… 81% σε συγκεκριμένα 10λεπτα, κατατάσσοντάς το ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση ever.

Κατάφερε το χθεσινό επεισόδιο να επαναλάβει την τεράστια αυτή επιτυχία; Δες την παρακάτω gallery αλλά και τα videos που ακολουθούν: