Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση με καθημερινή εκπομπή (video)

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση με καθημερινή εκπομπή (video)

Mε ποιο κανάλι συζητάει; 

Το 2020 ήταν γεμάτο πρωτόγνωρες και περίεργες καταστάσεις οι οποίες μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τις ζωές μας… ίσως και την κοσμοθεωρία μας! Μέσα σε αυτή την περίεργη και όχι τόσο ευχάριστη χρονιά, η ελληνική τηλεόραση βίωσε και μία μεγάλη αποχώρηση η οποία της άφησε ένα ακόμα μεγαλύτερο κενό.

Αναφερόμαστε στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα για κάποιο χρονικό διάστημα, απόφαση που δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, μιας και οι χιλιάδες θαυμαστές της παρουσιάστριας δεν μπορούσαν να σκεφτούν ότι οι μέρες τους θα περνούν χωρίς να τη βλέπουμε στους δέκτες τους.

Η τελευταία εκπομπή τον περασμένο Ιούνιο ήταν άκρως συγκινητική, ενώ ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν και η παρουσιάστρια. Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου θέλει την Ελένη να απολαμβάνει την οικογενειακή γαλήνη, και τα κανάλια να σφάζονται στα πόδια της προκειμένου να εξασφαλίσουν το τηλεοπτικό της comeback.

Μάλιστα φαίνεται ότι η μεγάλη επιστροφή ίσως συμβεί πιο σύντομα απ’ ότι περιμέναμε, μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» η Ελένη συζητάει ήδη με κανάλι για καθημερινή εκπομπή!

Περισσότερες λεπτομέρειες στο video αλλά και στην gallery που ακολουθεί: