Survivor: H Μαριαλένα μίλησε ανοικτά για τα κιλά που πήρε μέσα στο παιχνίδι

Survivor: H Μαριαλένα μίλησε ανοικτά για τα κιλά που πήρε μέσα στο παιχνίδι

Τι αποκάλυψε μπροστά σε όλους η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Κι ενώ βρισκόμαστε στη μέση του φετινού παιχνιδιού επιβίωσης, με τις δύο ομάδες να έχουν ενωθεί και να προσπαθούν να εγκλιματιστούν στα νέα δεδομένα, οι παίκτες είναι φανερό πως πια έχουν κουραστεί.

Μπορεί το party της ένωσης να έφερε κοντά τις δύο ομάδες του Survivor και να έδωσε μια ανάσα ξεκούρασης, ανανέωσης και ξεγνοιασιάς, όμως από την επόμενη ημέρα κιόλας, οι παίκτες ρίχτηκαν ξανά στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν -αυτή τη φορά- την ασυλία.

Και μπορεί με την αποχώριση της Άννας Μαρίας να λιγοστεύουν τα κορίτσια της μπλε ομάδας, όμως η Μαριλένα, η Χριστίνα και η Ελευθερία που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι, προσπαθούν να μείνουν ενωμένες για να αποφύγουν άλλη μια αποχώρηση θηλυκού γένους από την μπλε ομάδα.

Κι εκεί που χθες ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωνε το έπαθλο φαγητού, που δεν ήταν άλλο από γνωστό αναψυκτικό και ένα προφιτερόλ, η Μαριαλένα ήταν εκείνη που αποκάλυψε πόσο πολύ το είχε ανάγκη τη δεδομένη στιγμή. Η personal trainer -που ομολογουμένως διαθέτει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο και γραμμωμένο σώμα-, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει πάρει κάποια κιλά, γεγονός που έχει σχολιαστεί πολύ στα social media. Το twitter έχει πάρει φωτιά με το συγκριμένο θέμα καθώς η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριαλένας είναι αισθητή.

Κάποια μιλούσαν για εγκυμοσύνη, κάποιοι ότι η παραγωγή της σύστησε να κάνει τεστ ενώ πριν από μερικές ημέρες εντύπωση έκανε η μεταφορά της παίκτριας στο νοσοκομείο λόγω ... στομαχικών διαταραχών.

Όπως θα δεις κι εσύ στο video που ακολουθεί, η παίκτρια χθες, παραδέχτηκε και η ίδια, ενώπιον όλων, το πρίξιμο που νιώθει τον τελευταίο καιρό και αιτιολόγησε με πλήρη ειλικρίνεια το γεγονός, κάτι που μας άφησε έκπληκτους.



Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια νιώθει έτσι μέσα στο Survivor.