Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Emma Stone

Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Emma Stone

Πριν από λίγες ημέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Το 2021 δείχνει μέχρι στιγμής να είναι κάπως καλύτερο από το 2020 και αν υπάρχει κάτι που με αφθονία μας έχει δώσει, αυτό είναι οι ανακοινώσεις διάσημων γυναικών του Hollywood πως θα γίνουν μανούλες. Και μέχρι στιγμής η αλήθεια είναι πως έχουν έρθει στον κόσμο πολλά νέα μωράκια, κάνοντας τρισευτυχισμένους τους γονείς τους.

Ανάμεσα στις celebrities αυτές βρίσκεται και η Emma Stone, η οποία έγινε μανούλα πριν από 15 μέρες. Η διάσημη ηθοποιός που για καιρό είχαμε τις υποψίες για την εγκυμοσύνη της μέχρι που την είδαμε να απαθανατίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα, έγινε μανούλα για πρώτη φορά και όπως αντιλαμβάνεσαι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η είδηση πως γέννησε έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο η Emma έχει ήδη γίνει μαμά από τις 13 Μαρτίου. Βέβαια την Παρασκευή που μάθαμε πως έχει γεννήσει δεν είχαμε ιδέα ούτε για το φύλο του μωρού, ούτε και το όνομά του. Τώρα όμως ξέρουμε τι είναι και ανυπομονούμε πια να μάθουμε και το όνομα που επέλεξαν να δώσουν στο μωράκι τους.

Η 32χρονη οσκαρική ηθοποιός και ο σύζυγός της έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μια πηγή στο People. Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες προς το παρόν, όμως έχουμε να περιμένουμε ακόμη και το όνομα που έχουν επιλέξει για την νεογέννητη κόρη τους.

Σε περίπτωση που σου διαφεύγει να σου θυμίσουμε πως η Emma και ο Dave παντρεύτηκαν κρυφά πέρυσι, ενώ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του 2019. Αρχικά σκόπευαν να παντρευτούν τον Μάρτιο του 2020, όμως η πανδημία είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι, που εν τέλει αναγκάστηκε να το ακυρώσει. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε παντρεύτηκαν τελικά, όμως μικρή σημασία έχει πια.