Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor: Ποιους παίκτες καίει;

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor: Ποιους παίκτες καίει;

Ποιους συμπαίκτες της καίει η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μπορεί να μην έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα ή στα social media, όμως η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η παίκτρια που μετά την μονομαχία με τη Χριστίνα Κεφαλά ήταν εκείνη που αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στην εκπομπή Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου για την απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να προτείνει τη Χριστίνα Κεφαλά ως υποψήφια προς αποχώρηση και αποκάλυψε πως η δική της σκέψη ήταν πολύ διαφορετική:

«Εγώ πίστευα ότι ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα, αλλά τον Αλέξη ή τη Μαριαλένα. Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα εάν μου έλεγαν ότι ήταν πρόταση του Αλέξη να μην παίξουν. Έκαναν άκυρες συζητήσεις την ώρα του αγώνα και ξενέρωναν όταν παίρναμε τον πόντο. Είπα στον Αλέξη ότι δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη για πράγματα που δεν ισχύουν. Ο Αλέξης θα πει κάτι για να δημιουργήσει την ίντριγκα που θέλει ανεξαρτήτως αν πριν μία ώρα έλεγε το αντίθετο. Η φράση "γύρισε τη μπιφτέκα" δεν ταιριάζει στον Αλέξη, έχει καεί κι έχει γίνει κάρβουνο»

Ωστόσο η youtuber δεν περιοριστηκε στο θέμα της αποχώρησής της σε αυτές τις πρώτες της δηλώσεις και δεν έκαψε μόνο τον Αλέξη Παππά.

Η Βέλλη «έκαψε» και την Μαριαλένα, η οποία έκανε κωλοτούμπα σύμφωνα με την Άννα Μαρία μετά την είσοδο του Σάκη Κατσούλη, του πρώην αγαπημένου της στο παιχνίδι.