Άγριες Μέλισσες: Νέο επεισόδιο με Ασημίνα-Νικηφόρο, η ανατροπή που θα ταράξει τους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες: Νέο επεισόδιο με Ασημίνα-Νικηφόρο, η ανατροπή που θα ταράξει τους Σεβαστούς

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και συγκλονιστικές.

Αν είσαι κι εσύ φαν των Άγριων Μελισσών, τότε εύκολα θα μπορείς να παραδεχτείς πως ο δεύτερος κύκλος μας έχει δώσει απίστευτα επεισόδια με άκρως συγκλονιστικές ερμηνείες. Κάθε μέρα τα επεισόδια είναι όλο και καλύτερα και δεν ξέρουμε πια πως να αντιδράσουμε σε κάθε ξεχωριστή ερμηνεία.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερη κατάσταση στη σειρά, όπου έπειτα από εκβιασμούς και απειλές της Δρόσως, η Ασημίνα αποκάλυψε στον Νικηφόρο την αλήθεια για το πως σκοτώθηκε ο Σέργιος, προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Τελικά όμως η αγάπη δεν τα γιατρεύει όλα και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα οδηγούνται στον χωρισμό και το διαζύγιο. Μάλιστα, όπως σου έχουμε γράψει ξανά της απαγορεύει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί όπως είδαμε να προμηνύει και το σημείωμα που της άφησε.



Η Ασημίνα πέφτει σε μαύρη κατάθλιψη και ο Νικηφόρος είναι ανένδοτος σε ότι αφορά τον χωρισμό. Τα πράγματα από εδώ και στο εξής παίρνουν άσχημη τροπή και η Ασημίνα βγαίνει εκτός ελέγχου. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή της Φαής Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, μας έδωσε ένα spoiler για τη συνέχεια τη σειράς.

Όπως είδαμε από εχθές βράδυ ο Νικηφόρος πήρε το παιδί κι έφυγε από το Παρίσι, αφήνοντας την Ασημίνα σε μία χώρα μόνη της χωρίς χρήματα και χωρίς να μιλά τη γλώσσα. Ο φύλακας άγγελος Ζωρζέτ όμως θα τη βοηθήσει να επιστρέψει με ασφάλεια πίσω στο Διαφάνι.

Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια; Τα πράγματα μεταξύ Ασημίνας και Νικηφόρου εκτροχιάζονται και όπως ήδη γνωρίζουμε σε πρώτη φάση εκείνος κερδίζει την επιμέλεια του παιδιού. Ωστόσο, το δικαστήριο στην πορεία αφήνει την Ασημίνα να έχει κάποιες επισκέψεις με το παιδί.

Κι εδώ έρχεται η ανατροπή. Ο Νικηφόρος παραβλέπει την απόφαση του δικαστηρίου και απαγορεύει στον μικρό την παραμικρή επαφή με την μητέρα του και η Ασημίνα γίνεται έξω φρενών. Σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο σπίτι των Σεβαστών και μετατρέπει το αρχοντικό σε εμπόλεμη ζώνη.