Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε σήμερα την ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Sabine Camhi
Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε σήμερα την ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα και μεγάλη ένταση στις δυο ομάδες!

Στο χθεσινό (29/03) επεισόδιο είδαμε τους κόκκινους να χάνουν την ασυλία, τον Παύλο Γαλακτερό να κερδίζει την ατομική ασυλία και τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο του Survivor την Τρίτη (30.03), οι Μπλε και οι Κόκκινοι (και πλέον συγκάτοικοι) μπαίνουν για άλλη μια φορά στο στίβο μάχης διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Σε αυτό έγινε μεγάλη «μάχη» για το ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Οι μπλε εν τέλει κατάφεραν να νικήσουν με 10-7 και να κάνουν το 2-0 αυτή την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει πως στο συμβούλιο του νησιού θα οδηγηθούν ξανά σε διαδικασία ψηφοφορίας οι κόκκινοι. Θα κληθούν να ψηφίσουν και πάλι τον παίκτη εκείνο που θεωρούν τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί… ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας. Οι άλλοι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα είναι η Μαριάνθη Κάσδαγλη (με 8 ψήφους) και η Ελένη Χαμπέρη, αφού ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία στο χθεσινό επεισόδιο, «έδωσε» την Ελένη.